Diğer ".com" uzantılı alan adı 0.06€

O kadar yüksek transfer ücreti isteyeceğini sanmıyorum.

Bir yıllık alan adı için 10 dolar çok fazla.
Evet, o kadar yüksek transfer ücreti ister. 10 dolar istiyor, + olarak transfer yaptığınızda +1 yıl olarak süreniz uzuyor. Natro.com ile görüştüğümde böyle dediler. Ama bakalım..

1709734216921.png

Şu lanet siteye neden kayıt olduysam artık. Ödeme yöntemi değişmiyor diyorum anlamıyorlar bakalım Gmail üzerinden yazdım ne diyecekler.

Bir de bu e-posta için 2.5 euro daha fatura kesmişler.

1709734216921.png

Şu lanet siteye neden kayıt olduysam artık. Ödeme yöntemi değişmiyor diyorum anlamıyorlar bakalım Gmail üzerinden yazdım ne diyecekler.

Şimdi Mail'in yanında gelen e-postalara baktım. Ödenmezse ek maliyetler ortaya çıkacakmış ve hosting ve domainler silinecekmiş.

Fakat bu borç ödenmezse hukuki açıdan sıkıntı çıkarır mı orasını bilmiyorum. Sitenin kart bilgilerini değiştirmemesi ve site üzerindeki canlı desteğin ilgilenmemesi nitelikli dolandırıcılığa girmiyor mu?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2134166

Şimdi Mail'in yanında gelen e-postalara baktım. Ödenmezse ek maliyetler ortaya çıkacakmış ve hosting ve domainler silinecekmiş.

Fakat bu borç ödenmezse hukuki açıdan sıkıntı çıkarır mı orasını bilmiyorum. Sitenin kart bilgilerini değiştirmemesi ve site üzerindeki canlı desteğin ilgilenmemesi nitelikli dolandırıcılığa girmiyor mu?
Hayır hukuki bir şey yaşamazsın. Dolandırıcılığa gireceğini de sanmam.

Eki Görüntüle 2134166

Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Bana da aynı mailler gelip duruyor.

Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Bana da aynı mailler gelip duruyor.
Hocam site çok iyi sadece otomatik yenilemesi var onu unutmamak lazım 15 gün öncesi kesin iptal verin. Ben unuttum parayıda ödemeyi reddettim hesabımı kilitlediler haklı olarak. Ama bu fiyata en iyisi sadece aldıktan sonra cloudflare bağlantısı yapmanız yeter. 1yıldan fazla olmuş konuya 😄

Hocam site çok iyi sadece otomatik yenilemesi var onu unutmamak lazım 15 gün öncesi kesin iptal verin. Ben unuttum parayıda ödemeyi reddettim hesabımı kilitlediler haklı olarak. Ama bu fiyata en iyisi sadece aldıktan sonra cloudflare bağlantısı yapmanız yeter. 1yıldan fazla olmuş konuya 😄
Ben de 1 yıl önce almıştım domain, hatta site kurdum uğraştım. Ödeme yöntemini kaldırmıştım ama sonra bıraktım unutmuşum şuan her ay hatırlatma maili geliyor 22 euro ödemem için. Ödemeyi düşünmüyorum kullanmadığım bir şeye. Herhangi bir sıkıntı olur mu diye merak ediyorum 😄

Hocam benim yeni domain almam yasak ama sistemde ödemediğim domain halen bende duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı