ComboFix nedir?

-UGUR-

Kilopat
Daha fazla  
ComboFix nedir, ne işe yarar? PC zararlı ve gereksiz şeyleri sildiğini duydum sadece. Zararı var mı? Kimler kullanmalı? Bilgisi olan yazarsa çok iyi olur.

PC özellikleri:
ASUS K555LN.
i7-4510U.
DDR3 12 GB RAM.
240GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüsleri temizlemeye çalışan bir program yalnız günümüzde pek bir işe yaramıyor o yüzden kullanmanı tavsiye etmem. Onun yerine Malwarebytes veya Kaspersky IS kullanabilirsin.

Hocam bence ComboFix kullanmayın. Sistem dosyalarını sildiği söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim tavsiyem Malwarebytes olur. Ben de yeni kullanmaya başladım, memnunum.

Virüsleri temizlemeye çalışan bir program yalnız günümüzde pek bir işe yaramıyor o yüzden kullanmanı tavsiye etmem. Onun yerine Malwarebytes veya Kaspersky ıs kullanabilirsin.

Daha önce AVG ESET Avira yükleyip tarama yaptım hiçbir virüs bulamadı Malwarebytes yükledim birden fazla virüs buldu ne kadar doğru bilemedim taramaların hepsi lisanssız demo bir şekilde yapmıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı