Çözüldü "Command center hizmeti başlatılırken hata oluştu" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
23
Yer
Antiocheia
Önceki sürümleri denedim, çok kez PC'yi yeniden başlattım, tüm dosyalarını silip kurmayı denedim, olmuyor.
command.PNG

Dosya Ekleri

• comand.PNG
    comand.PNG
    57,3 KB · Görüntüleme: 70
Çözüm
Elle başlatmayı denediğimde bunlar açılmıyor:
msic.PNG

Arkadaşlar servisleri ve programı silip yeniden kurduğumda çalıştı.
CMD'yi yönetici başlatıp "sc delete x" ile teker teker servislerin ismini seçerek sildim.
Command Center'in dosyası içinden programı kaldıran .exe'yi çalıştırıp Command Center'i sildim.
Güncel CC sürümünü yeniden kurmayı denedim açıldı.
Önceki sürümleri denedim, çok kez PC'yi yeniden başlattım, tüm dosyalarını silip kurmayı denedim, olmuyor.
Eki Görüntüle 344744
İntel'in Extreme Tuning Utility programı vardı bende. Windows'un "Hizmetler"inden devre dışı bırakmıştım arka planda çalışıyor diye. Açmayı deneyince de hata veriyordu. Sende de ona benzer bir hata var. "Hizmetler"e bir bak yanlış hatırlamıyorsam (Win+R ile bir yeri açıp services.msc yazıp açabiliyordun). Oradan devre dışı bırakılanları kontrol et.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel'in Extreme Tuning Utility programı vardı bende. Windows'un "Hizmetler"inden devre dışı bırakmıştım arka planda çalışıyor diye. Açmayı deneyince de hata veriyordu. Sende de ona benzer bir hata var. "Hizmetler"e bir bak yanlış hatırlamıyorsam (Win+R ile bir yeri açıp services.msc yazıp açabiliyordun). Oradan devre dışı bırakılanları kontrol et.
Sistemim Ryzen olduğu için Intel ile alakalı bir şey bulamadım.

Sistemim Ryzen olduğu için Intel ile alakalı bir şey bulamadım.
Intelle ilgili birşey bul demedim ki o örnek içindi. Sen kendi açamadığın programla alakalı şeyleri kontrol ediceksin. Sıralamayı Devre dısı bırakılanler ve bırakılmayanlar diye ayırırsan daha kolay bakarsın.

Elle başlatmayı denediğimde bunlar açılmıyor:
msic.PNG

Arkadaşlar servisleri ve programı silip yeniden kurduğumda çalıştı.
CMD'yi yönetici başlatıp "sc delete x" ile teker teker servislerin ismini seçerek sildim.
Command Center'in dosyası içinden programı kaldıran .exe'yi çalıştırıp Command Center'i sildim.
Güncel CC sürümünü yeniden kurmayı denedim açıldı.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı