Şu an sorun yok gibi tabii yine tekrar etmezse ben ilk kez kullanıyorum firmayı yaşanan durumun 3-5 gün hediye verilerek kapanacağını düşünmüyorum birçok müşteriyi kaybetti bile işi aksayan binlerce kişi ve üstüne açıklama bile yapılmayarak umursamaz bir tavır sergilenmesi çok garip kendi adıma firmanın profilini görmüş oldum.
Kendinden kaynaklı olsa bile ki bu olabilir ilk başta açıklamasını yaparak bilgilendirseydi normal karşılanırdı demek ki istemiyorlar benim anladığım ücreti zaten peşin aldım beğenmiyorsan ayrıl diyorlar bu saatten sonra millet üçe beşe bakmaz en azından başka yerde bir hizmet alır.
14 gün içinde iptal edersen tutar iade durumunda aktivasyon ve kurulum tutarını vermıyorlarmış 800 tl (yıllık olduğu ıcın.aylık-3 aylık-6 aylıkda tutar daha fazla).modemı ıstıyorlar,modem calısıyorsa kesıntılı halını gerı yolluyorlar. Pazartesiden sonra duruma bakacam, düzelmezse 800 tl yı yakıp iptal edecem.
sen kayıt açma demişler. aynen sorun devam ederken talebi kapattılar.Müşteri hizmetlerini aradım kaç kere,ulaşmak ne mümkün.Pazartesiden sonra duruma bakacağım,olmadı üyeliği iptal edeceğim.
Arıza kaydı sorgusunda da arıza yok diyor.Arıza kaydı açınca genel arıza var diyorlar.
Bunların hayatı yalan.
3 senedir comnet kullanıyorum ve tam olarak mükemmel bir deneyim yaşamaktaydım. Etrafımda birsuru insana da aldırdım,şuana kadar 1 defa yarım saat civarı süren bağlantı sıkıntısı yasamistim ki kabul edelim hangi firmada yaşanmıyor? 2 hafta evvel kalan süremi 600 güne tamamlayacak şekilde uzattım,şimdi bu arızayı yaşadık. Malesef iletişim çok zayıf hatta yok bu firmada.