Comnet arızası ne zaman düzelir?

Bende de dünden beri hız düşüklüğü var. 3-4 Mbps anca alıyorum ve gecikme çok yüksek. Halen düzelmedi ne yazık ki.

O günlerin ödemesini alamıyormusunuz?
Talep oluşturulmuyor zaten biliyorsunuz ordan başvuru yapamadım şirketin tüm maillerine mail attım bu konuyla ilgili geri dönüş sağlanmadı galiba alamayacağım. Türktelekom yarın sabah gelip bağlayacağı için mecburi kabul ettim projelerim ödevlerim vesaire çok aksıyordu. Ben mail attıktan sonra benim internetim tamamen kesildi bide. Onun üzerine türktelekoma geçtim. Twitter’da battığına dair 3 4 haber var ama onlarda güvenilir değil diye biliyorum .

Daha 330 günüm var 3 gündür işkence oldu Comnet. 2. Yılım benim, 2 yıldır ilk defa sorun yaşıyorum ondan dolayı çözeceklerini umarak bekliyorum. İlk yılki hizmetimdedn memnun kaldığım için direk bir yıl daha aldım üstüne bu yaşanıyor bakalım. 2. aboneliğimi kullanıyorum şu anda (Türknet), işin garibi oda arada cortluyor sebebini anlayamadım. Modemlere res atmaktan sıkıldım. Arada valorantta falan voice chat gidiyor, siteler açılmıyor reset atıyorum normale dönüyor 15 dakika sonra gene aynı senaryo. Ben Telekom tarafında bir bit yeniği aramaya başladım.

Daha 330 günüm var 3 gündür işkence oldu Comnet. 2. yılım benim, 2 yıldır ilk defa sorun yaşıyorum ondan dolayı çözeceklerini umarak bekliyorum. İlk yılki hizmetimdedn memnun kaldığım için direk bir yıl daha aldım üstüne bu yaşanıyor bakalım. 2. aboneliğimi kullanıyorum şu anda (TurkNet), işin garibi oda arada cortluyor sebebini anlayamadım. Modemlere res atmaktan sıkıldım. Arada Valorant'ta falan voice chat gidiyor, siteler açılmıyor reset atıyorum normale dönüyor 15 dakika sonra gene aynı senaryo. Ben Telekom tarafında bir bit yeniği aramaya başladım.

Evet Telekom kısmına katılıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı