Comnet arızası ne zaman düzelir?

Şu an sorun yok gibi tabii yine tekrar etmezse ben ilk kez kullanıyorum firmayı yaşanan durumun 3-5 gün hediye verilerek kapanacağını düşünmüyorum birçok müşteriyi kaybetti bile işi aksayan binlerce kişi ve üstüne açıklama bile yapılmayarak umursamaz bir tavır sergilenmesi çok garip kendi adıma firmanın profilini görmüş oldum.
aynen bence de. sözleşme süremi uzatmayı planlıyordum ancak vazgeçtim

Aynen bence de. Sözleşme süremi uzatmayı planlıyordum ancak vazgeçtim.

Kendinden kaynaklı olsa bile ki bu olabilir ilk başta açıklamasını yaparak bilgilendirseydi normal karşılanırdı demek ki istemiyorlar benim anladığım ücreti zaten peşin aldım beğenmiyorsan ayrıl diyorlar bu saatten sonra millet üçe beşe bakmaz en azından başka yerde bir hizmet alır.

Gözümüz aydın hız ve ping sorunları başlamıştır.Talebide hemen kapatmışlar. İstanbul-Tuzla

112.jpg

Cevap beklemeden kapatıyorlar. İşim gücüm olmasa uğraşıp alırdımda işim gücüm var

Dosya Ekleri

• IMG_1695.png
    IMG_1695.png
    93,3 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_1696.png
    IMG_1696.png
    104,1 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_1697.png
    IMG_1697.png
    78,7 KB · Görüntüleme: 134
Cevap beklemeden kapatıyorlar. İşim gücüm olmasa uğraşıp alırdımda işim gücüm var
14 gün içinde iptal edersen tutar iade durumunda aktivasyon ve kurulum tutarını vermıyorlarmış 800 tl (yıllık olduğu ıcın.aylık-3 aylık-6 aylıkda tutar daha fazla).modemı ıstıyorlar,modem calısıyorsa kesıntılı halını gerı yolluyorlar. Pazartesiden sonra duruma bakacam, düzelmezse 800 tl yı yakıp iptal edecem.

Sen bu talebi nasıl açarsın demişler 😃 çözüldü demeden sorun devam ederken anında kapatmışlar öyle mi? 😏 yoğun saatler geldi yine aynı şekilde devam.
:) sen kayıt açma demişler. aynen sorun devam ederken talebi kapattılar.Müşteri hizmetlerini aradım kaç kere,ulaşmak ne mümkün.Pazartesiden sonra duruma bakacağım,olmadı üyeliği iptal edeceğim.

Arıza kaydı sorgusunda da arıza yok diyor.Arıza kaydı açınca genel arıza var diyorlar.
Bunların hayatı yalan.

Son düzenleme:
3 senedir comnet kullanıyorum ve tam olarak mükemmel bir deneyim yaşamaktaydım. Etrafımda birsuru insana da aldırdım,şuana kadar 1 defa yarım saat civarı süren bağlantı sıkıntısı yasamistim ki kabul edelim hangi firmada yaşanmıyor? 2 hafta evvel kalan süremi 600 güne tamamlayacak şekilde uzattım,şimdi bu arızayı yaşadık. Malesef iletişim çok zayıf hatta yok bu firmada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı