Comnet arızası ne zaman düzelir?

X'deki farklı bir kullanıcı da sorunun Türk Telekom kaynaklı olmadığını söylüyor. Piyasadaki birçok İSS, altyapısını Türk Telekom'dan kullanıyor. Onlarda sorun çıkmaması garip değil mi? Ne hikmetse sadece Comnet'te sorun çıkmış.

Sorunun birçok kaynağı olabilir ve onlar açıklamadıkça birileri yasal yollarla hakkımızı aramadıkça öğrenemeyeceğiz neyse arkadaşlar bağlantı durumu anlık olarak nasıl eve gidesim gelmiyor internet kalitesinden dolayı.

Şu an bende sorun yok, düzeldi gibi. Hız değerleri ve ping değerleri eski haline döndü. Comnet sitesinde de normalde genel arıza gözüküyordu ticket açma kısmında ama şu anda öyle bir yazı da yok. Ama yine de devir belgelerini falan her şeyi hazırladım, en ufak bir sorunda hattı kendi üzerime alıp farklı bir sağlayıcıya geçiş yapacağım.

1733751189808.png

Mesut Çevik konuyla alakalı video atmış isteyenler bir bakabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olayın teknik ya da ticari olarak tam (varsa birden çok) nedeleri ortaya çıkmıyorsa da bu video durumu biraz anlatmakta...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Olayın teknik ya da ticari olarak tam (varsa birden çok) nedeleri ortaya çıkmıyorsa da bu video durumu biraz anlatmakta...

Bana çok mantıklı gelmedi videoda yurtdışı çıkışından bahsediyor bizim altyapı turktekom olduğuna göre herkesin bu sorunu yaşaması lazım yurt içi internette de sıkıntı var demek ki o dedikleri c ile başlayan olayla alakalı değil bence

Sorun kaynağı bazı Telegram gruplarında yayınlandığı gibi Türk Telekom'un maliyetinin ödenmemesidir kendim bizzat diğer firmalar ve Comnet'i kontrol ettiğimde Comnet'in ciddi oranda bir borcunun oldugunu gördüm
twitteki arkadaşta buna değinmiş paylaştıgı görüntü tamamiyle dogrudur ve bunun gibi paylaşan birkaç arkadaşında görüntüsü dogrudur anlık Türk Telekom'a cok geçmiş aylardan borcu vardır toplam 45 milyon TL bakalım sonuçları göreceğiz.

Yeni nesil banka hortumlamaya maruz kaldık. 150 günüm içerde kaldı. Para kolay kazanılmıyor. Comnetlileri, kalan günleriyle beraber Türk Telekom altyapısına alsınlar o zaman! Bizi niye mağdur ediyorlar bu şekilde! Ben mi verdim lisansı!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı