Comnet arızası ne zaman düzelir?

Bende şikayet oluşturdum ttnet olarak yaptım. Cevap gelmedi.

Bilemiyorum bende fiber var. Önceden Ipv6 kapalı kullanıyordum sıkıntı yoktu. Eve akşam 7 da geldim internet yoktu. 9 a doğru gpon a baktım cihazında link var fakat router ip bile almadığını gördüm dedim bi v6 yı açıyim açtığım gibi ip aldı internet geldi.

D

Dsl sinyali comnet ile alakalı değil eğer dsl sabit kalıp internet ışığı yoksa sorun comnetten. Dsl ışığı hiç yanmıyor veya belli bir süre blink yapıp sönük kalıyorsa alt yapı yada iç tesisatta sorun var.
Sabah işe gittiğimde dsl yanıyordu Comnet uygulamada türktelekom altyapı İslah çalışması var uyarısı vardı Akşam geldim dsl ışığı da yanmıyor. Comnete arıza kaydı da açamıyorum

Sabah işe gittiğimde dsl yanıyordu Comnet uygulamada türktelekom altyapı İslah çalışması var uyarısı vardı Akşam geldim dsl ışığı da yanmıyor. Comnete arıza kaydı da açamıyorum

Bu linkten bi adresini kontrol edermisin.

Vallahi 3 yıldır Comnet'te olup 600 gün yükleyenler bile var. Ama iptal edersen kurulum ücretini vermeyeceklerini söylemişler 800 TL gibi bir rakamlardan bahsediyorlar. Ayrıca iptal yaptığında fiber kullanıyorsan modemi geri yollaman gerekli geçişlerde böyle bir şey yok. He bir de bazı operatörler geçişlerde ücret almıyor ama yeni kurulumda alıyorlar. Bende yıllık yükletenlerdenim 335 gün var. Ama delirtirlerse yakarım gemileri geçerim başka operatöre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Planlı çalışma bulunmamakta yazıyor
Normalde comnet üzerinden arıza kaydı bırakman gerekli ama arkadaşların daha büyük sorunu olduğu için şu an yapableceğin en mantıklı iş Btk nın sitesine girip oradan ttneti seçip dsl sinyalinin gelmediği yazmak belki görüp cevap verir.

Kaç gündür rezillik yaşatıyorlar.

Her akşam 18:00'dan sonra belli ipleri normal hızda çalıştırıp bazılarını yavaşlatıyorlar.

Daha yeni yükleme yapmıştım yeni yılda zam gelecek diye. 540 günüm var.

Tüketici heyetine ve ulaştırma bakanlığına şikayet dilekçesi verdim.

Siz de yaparsanız süreç hızlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı