Geldi şimdi internet ama çok yavaş
Sabah işe gittiğimde dsl yanıyordu Comnet uygulamada türktelekom altyapı İslah çalışması var uyarısı vardı Akşam geldim dsl ışığı da yanmıyor. Comnete arıza kaydı da açamıyorumBende şikayet oluşturdum ttnet olarak yaptım. Cevap gelmedi.
Bilemiyorum bende fiber var. Önceden Ipv6 kapalı kullanıyordum sıkıntı yoktu. Eve akşam 7 da geldim internet yoktu. 9 a doğru gpon a baktım cihazında link var fakat router ip bile almadığını gördüm dedim bi v6 yı açıyim açtığım gibi ip aldı internet geldi.
D
Dsl sinyali comnet ile alakalı değil eğer dsl sabit kalıp internet ışığı yoksa sorun comnetten. Dsl ışığı hiç yanmıyor veya belli bir süre blink yapıp sönük kalıyorsa alt yapı yada iç tesisatta sorun var.
Sabah işe gittiğimde dsl yanıyordu Comnet uygulamada türktelekom altyapı İslah çalışması var uyarısı vardı Akşam geldim dsl ışığı da yanmıyor. Comnete arıza kaydı da açamıyorum
Planlı çalışma bulunmamakta yazıyor![]()
Planlı Çalışma Duyuruları | Türk Telekom
Planlı çalışma duyurularımız ve hizmet güncellemelerimiz hakkında bilgi alın, kesintisiz iletişimin tadını çıkarın.www.turktelekom.com.tr
Bu linkten bi adresini kontrol edermisin.
Normalde comnet üzerinden arıza kaydı bırakman gerekli ama arkadaşların daha büyük sorunu olduğu için şu an yapableceğin en mantıklı iş Btk nın sitesine girip oradan ttneti seçip dsl sinyalinin gelmediği yazmak belki görüp cevap verir.Planlı çalışma bulunmamakta yazıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.