Comnet arızası ne zaman düzelir?

Sorunun kaynağını öğrendim (ekşi sözlükte yazıyor). Her zamanki gibi para ($) nedeniyle yüz binlerce insanı düşünmeden mağdur ediyorlar :D, BTK çözüm kurumu değil miydi? BTK parasını alamayacağı firmalara niye internet hizmeti sunması için onay veriyor? Yani insanları el birliğiyle, evlerinde ve iş yerlerinde mağdur ediyorlar!

Hadi diyelim ki adamlar ödemesini yapmıyor, bağlı firmaları uyar ve ben şu tarihte bu sağlayıcıyı kapatacağım erişime ve bant genişliğini kısıtlayacağım de. Buna rağmen firma yapmadıysa örneğin Comnet, Comnet'e hizmet aksatmaktan ceza kes. Keşke BTK işini yapsa.

Sorunun kaynağını öğrendim (ekşi sözlükte yazıyor). Her zamanki gibi para ($) nedeniyle yüzbinlerce insanı düşünmeden mağdur ediyorlar :D, BTK çözüm kurumu değilmiydi? BTK parasını alamayacağı firmalara niye internet hizmeti sunması için onay veriyor? Yani insanları el birliğiyle, evlerinde ve iş yerlerinde mağdur ediyorlar!
Ekşi de hangi ment hocam? Alıntılar mısınız?

Mandingonun ahiri isimli kişi yazmış.

Mandingonun ahiri isimli kişi yazmış.
Burada yazılana göre 1 ay sürebilir diyorlar, başka firmalara ödemeyi yakıp geçmek isteyenler varsa bilsin!

Instagram da durum paylaşmış durumunu görünce geçte olsa acaba ne açıklayacak dedim bir baktım ki 1000+ peering noktası reklamı 😅 haberim yokmuş gibi paylaş demiş herhalde. Paylaşım yapan ya başka internet kullanıyor ya da bağımsız çalışıyor ya da resmen dalga geçiyorlar.

Son düzenleme:
saat 17.00 a kadar gün içinde internet iyiydi ama bu saatlerde gene bozdu şaka gibi ya başka iss ye geçmek çok meşakalti olduğundan uğraşacak vaktim yok ne zaman açıklama gelicek çok merak ediyorum

Böyle bir rezalet olamaz kaç gündür internet kullanamıyoruz. Çok merak ediyorum hangi arıza bu kadar uzun sürebilir? Ne yapmaya çalışıyorsun ''Comnet'' Sana bulaşan aklımı yiyeyim.
REZALET BAŞKA BİRŞEY DEĞİL!!!

Dün saat 22:00 gibi düzeldi tekrar 100 mgbt e çıktı hız bugün de devam etti tam maçı izleyeceğim 1 e düştü... Telefona kaldık sürenin bitmesine de 15 gün, btk sağolsun 1 ay sürebilirmiş...
Ttnet alt yapısında türksat kablonet kullanan varmı en azından 12 ay sabit fiyat....

Technopat Haberler

Geri
Yukarı