T A L O
Decipat
- Makaleler
- 1
Şu an haliyle adresimde boş port gözükmüyor, Comnet'e ulaşıp iptal de ettiremiyoruz. Geçiş için ilk ne yapmalıyım?
VDSL mi fiber mi var hocam.
Şu an haliyle adresimde boş port gözükmüyor, Comnet'e ulaşıp iptal de ettiremiyoruz. Geçiş için ilk ne yapmalıyım?
Emin olamıyoruz hocam maalesef 2 hafta oldu bugün hala çıkıp da bir açıklama yapmadılar kapatıp kaçmaları muhtemel![]()
3 Aralık'tan beri böyle.Benim kesintiler 3 Aralıkta başladı sizin sorunlar dahamı eski tarihli ? Ne zamandan beri kesintiler oluyor ?
Yok hocam btk yardımcı olmuyor şikayeti belli ki okumuyor bile çünkü firmayla iletişime geçin diyor durumdan haberleri bile yok maalesef.Reis cevap geldimi. Btk ta nereden şikayet ettin cimerden mi? Gelince bana da haber verir misin?
Arkadaşlar, ben düzeleceğini düşünmüyorum. Kaldı ki borçlarını ödememişler ve bu gidişle de ödemeyeceklerini düşünüyorum. Bir enkaz var ve o enkazı kimse sahiplenmiyor. Yılbaşına kadar ödemeleri gerekiyor, yoksa Türk Telekom daha fazla yaptırım uygulayacaktır.
Adamlar daha ağustos ayının faturasını bile ödememiş. Hatırlarsanız o zamanlar 600 güne kadar uzatma kampanyası uyguluyorlardı sıklıkla. Adamlar o zamanlarda planlayıp amaçlarının paraları toplayıp ortadan kaybolmak olduğunu düşünüyorum.
Ekteki resimler bizzat benden. Siz de vergi bilgileri ve hizmet numaralarını resimden alarak faturaları kontrol edebilirsiniz. Bu akşam itibari ile ben TurkNet'e geçiş yapmış bulunmaktayım.
Geçmiş olsun.
Arkadaşlar, ben düzeleceğini düşünmüyorum. Kaldı ki borçlarını ödememişler ve bu gidişle de ödemeyeceklerini düşünüyorum. Bir enkaz var ve o enkazı kimse sahiplenmiyor. Yılbaşına kadar ödemeleri gerekiyor, yoksa Türk Telekom daha fazla yaptırım uygulayacaktır.
Adamlar daha ağustos ayının faturasını bile ödememiş. Hatırlarsanız o zamanlar 600 güne kadar uzatma kampanyası uyguluyorlardı sıklıkla. Adamlar o zamanlarda planlayıp amaçlarının paraları toplayıp ortadan kaybolmak olduğunu düşünüyorum.
Ekteki resimler bizzat benden. Siz de vergi bilgileri ile hizmet numarasını resimden alarak faturaları kontrol edebilirsiniz. Bu akşam itibari ile ben TurkNet'e geçiş yapmış bulunmaktayım. Kalan herkes için umarım geri dönerler ama ben trenin çoktan kalktığını düşünüyorum.
Geçmiş olsun.
İçeride 22 günüm kaldı ama yine thh'ye başvurmayı düşünüyorum. Siteleri üzerinden adresimde 1000 mbps gigafiber testi yaptım ve adresimde gigafiber altyapısı yok diye ilk 3 ay %50 indirim promosyon kodu verdiler. O kodu kopyalayıp not aldım. Sonra bildiğimiz gibi telefon numaramı girip başvuru adımlarına başladım. Comnet hizmet numaramı girdim ve devam ettim. Adres falan girdim, son adımlarda kopyalayıp not aldığım promosyon kodunu girdim indirim olsun diye. Sonraki aşamalarda kimlik bilgilerimi girdim. Başvuru tamamlandı. Siteye kimlik fotoğraflarını yükleyip e devletten BTK e-onayını verdim ve tüm başvuru süreci tamamlandı. 48 saat içerisinde geçireceklerini söylediler.Hocam rica etsem geçiş işlemlerini nasıl sağladınız anlatır mısınız elimde fiber modemde bulunuyor o modem ne oluyor ve kalan günleriniz için şikayette bulundunuz mu?
Vergi numarası: 2110660442Bu borç bilgilerine nereden ulaşıyorsunuz kendimde bakmak isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.