Comnet arızası ne zaman düzelir?

BTK ne ise yariyor cidden, netgsm ile aciklama yok. Comnet ile aciklama yok. Nedir yani Telekom ve Türkcell mi yönetiyor bunlari.

Arkadaşlar şimdi tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Türk Telekom'dan yeni abonelik alacağım. Şu anki com net aboneliğimi nasıl sonlandırabilirim ve elimdeki modemi nasıl iade edebilirim. Bilgisi olan yardım edebilir mi?

Arkadaşlar, ben düzeleceğini düşünmüyorum. Kaldı ki borçlarını ödememişler ve bu gidişle de ödemeyeceklerini düşünüyorum. Bir enkaz var ve o enkazı kimse sahiplenmiyor. Yılbaşına kadar ödemeleri gerekiyor, yoksa Türk telekom daha fazla yaptırım uygulayacaktır.

Adamlar daha Ağustos ayının faturasını bile ödememiş. Hatırlarsanız o zamanlar 600 güne kadar uzatma kampanyası uyguluyorlardı sıklıkla. Adamlar o zamanlarda planlayıp amaçlarının paraları toplayıp ortadan kaybolmak olduğunu düşünüyorum.

Ekteki resimler bizzat benden. Siz de vergi bilgileri ile hizmet numarasını resimden alarak faturaları kontrol edebilirsiniz. Bu akşam itibari ile ben Turknet'e geçiş yapmış bulunmaktayım. Kalan herkes için umarım geri dönerler ama ben trenin çoktan kalktığını düşünüyorum.

Geçmiş olsun.

Dosya Ekleri

• 1733863648374.png
    1733863648374.png
    104,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 1733863677005.png
    1733863677005.png
    50,8 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar, ben düzeleceğini düşünmüyorum. Kaldı ki borçlarını ödememişler ve bu gidişle de ödemeyeceklerini düşünüyorum. Bir enkaz var ve o enkazı kimse sahiplenmiyor. Yılbaşına kadar ödemeleri gerekiyor, yoksa Türk Telekom daha fazla yaptırım uygulayacaktır.

Adamlar daha ağustos ayının faturasını bile ödememiş. Hatırlarsanız o zamanlar 600 güne kadar uzatma kampanyası uyguluyorlardı sıklıkla. Adamlar o zamanlarda planlayıp amaçlarının paraları toplayıp ortadan kaybolmak olduğunu düşünüyorum.

Ekteki resimler bizzat benden. Siz de vergi bilgileri ve hizmet numaralarını resimden alarak faturaları kontrol edebilirsiniz. Bu akşam itibari ile ben TurkNet'e geçiş yapmış bulunmaktayım.

Geçmiş olsun.

Hocam rica etsem geçiş işlemlerini nasıl sağladınız anlatır mısınız elimde fiber modemde bulunuyor o modem ne oluyor ve kalan günleriniz için şikayette bulundunuz mu?

Arkadaşlar, ben düzeleceğini düşünmüyorum. Kaldı ki borçlarını ödememişler ve bu gidişle de ödemeyeceklerini düşünüyorum. Bir enkaz var ve o enkazı kimse sahiplenmiyor. Yılbaşına kadar ödemeleri gerekiyor, yoksa Türk Telekom daha fazla yaptırım uygulayacaktır.

Adamlar daha ağustos ayının faturasını bile ödememiş. Hatırlarsanız o zamanlar 600 güne kadar uzatma kampanyası uyguluyorlardı sıklıkla. Adamlar o zamanlarda planlayıp amaçlarının paraları toplayıp ortadan kaybolmak olduğunu düşünüyorum.

Ekteki resimler bizzat benden. Siz de vergi bilgileri ile hizmet numarasını resimden alarak faturaları kontrol edebilirsiniz. Bu akşam itibari ile ben TurkNet'e geçiş yapmış bulunmaktayım. Kalan herkes için umarım geri dönerler ama ben trenin çoktan kalktığını düşünüyorum.

Geçmiş olsun.

Bu borç bilgilerine nereden ulaşıyorsunuz kendimde bakmak isterim.

Hocam rica etsem geçiş işlemlerini nasıl sağladınız anlatır mısınız elimde fiber modemde bulunuyor o modem ne oluyor ve kalan günleriniz için şikayette bulundunuz mu?
İçeride 22 günüm kaldı ama yine thh'ye başvurmayı düşünüyorum. Siteleri üzerinden adresimde 1000 mbps gigafiber testi yaptım ve adresimde gigafiber altyapısı yok diye ilk 3 ay %50 indirim promosyon kodu verdiler. O kodu kopyalayıp not aldım. Sonra bildiğimiz gibi telefon numaramı girip başvuru adımlarına başladım. Comnet hizmet numaramı girdim ve devam ettim. Adres falan girdim, son adımlarda kopyalayıp not aldığım promosyon kodunu girdim indirim olsun diye. Sonraki aşamalarda kimlik bilgilerimi girdim. Başvuru tamamlandı. Siteye kimlik fotoğraflarını yükleyip e devletten BTK e-onayını verdim ve tüm başvuru süreci tamamlandı. 48 saat içerisinde geçireceklerini söylediler.

Bu borç bilgilerine nereden ulaşıyorsunuz kendimde bakmak isterim.
Vergi numarası: 2110660442
Hizmet numarası: 2011589661498

Bu bilgileri kullanarak bu adresten bakabilirsiniz. Benim merak ettiğim konu, bu hizmet numarasını kim sızdırdı veya buldu acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı