Comnet arızası ne zaman düzelir?

@Ersin Zr, bu firmadan böyle bir şey çıkacağı belliydi. Tüm kullanıcılarına geçmiş olsun diyorum. Bir videoda izledim: İzlediğim videoda, Comnet'in abonelik sözleşmesinde; herhangi bir sosyal mecrada internete ya da müşteri hizmetlerindeki kişiye kötü sözde bulunmak, ima etmek vb. gibi sebepleri öne sürerek doğrudan internet hizmetinizi askıya alınabilir tarzında bir madde var. Yapacakları iş de ancak bu kadar olurdu. Tüm kullanıcıları Tüketici Hakem Heyetine başvurmalı, başka yolu yok.

Beyler benim 266 gün üm daha var. Ben bu durumda ne yapmalıyım boş port yok binada?
Birde bu tüketici hakem heyetine başvurup başka operatörden internet çekmek nekadar mantıklı ya bu THH den olumlu sonuç gelmese soruları ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim

Comnete müşterisi değilim. Ancak yaşanan bu durum gerçekten 2024 'de olacak bir şey değil.

Edindiğim bir bilgiye istinaden Comnet firmasının TT tarafına olan borçlar ve bu borçların uzun süre ödenmemesi kaynaklı TT tarafından haklı olarak uygulanan kısıtlamalar olduğu söylenmektedir.

En kısa süre içerisinde hizmetinizi farklı firmalara yönlendirmenizi taşımanızı öneririm.

1733871439530.png

@mturgut, dediğiniz yazıyı ben de X'de okumuştum ve bu sorun, kolay kolay düzelir gibi gözükmüyor.

Comnete müşterisi değilim. Ancak yaşanan bu durum gerçekten 2024 'de olacak bir şey değil.

Edindiğim bir bilgiye istinaden Comnet firmasının TT tarafına olan borçlar ve bu borçların uzun süre ödenmemesi kaynaklı TT tarafından haklı olarak uygulanan kısıtlamalar olduğu söylenmektedir.

En kısa süre içerisinde hizmetinizi farklı firmalara yönlendirmenizi taşımanızı öneririm.

Eki Görüntüle 2371769
Ne yapmışlar topladıkları paraları işletiyorlar mı?

11.12.2024 itibari ile internet hizmetlerini sonlandırmışlar. Kendi sitelerinden online işlemlere girince duyuruyu görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı