Comnet arızası ne zaman düzelir?

Aynı modem İlk olarak 6 ay türknet 27 aydırda comnet kullanıyorum modem ve gpon iade edilecek mi evet ise nereye iade edeceğiz bilgisi olan varmı

Dediğim gibi comnet ile hiç bir işlem yapmadım öyle duruyor Superonline nin alt yapısı ayrı olduğu için yeni müşteri olarak aldım hemen kablo çekilip kurulum yapıldı çalışmaya başladı
Hayırlı olsun. Bizim süreç uzayacak herhalde çok fazla transfer talebi var.

An itibarı ile 500 TL 100 mbps sınırsız olarak Superonline abonesi oldum saat 3 de aradım saat 7 gibi bağladılar kurulum modem vs ücreti yok 1 ay bedava 11 ay x 500 lira comnet te 119 günüm var ttnete geçiş yapacaktım adamlar 600+75 TL diyor kazık ki ne kazık
Bana kalırsa comnet telekoma inadından müşterileri türknete yönlendirdi.Türknetin de işine geldi.Yeni müşteriler gelecek diye. O şekilde anlaşıp telekoma bir hadi işine çektiler.

Aynı modem İlk olarak 6 ay türknet 27 aydırda comnet kullanıyorum modem ve gpon iade edilecek mi evet ise nereye iade edeceğiz bilgisi olan varmı

Dediğim gibi comnet ile hiç bir işlem yapmadım öyle duruyor Superonline nin alt yapısı ayrı olduğu için yeni müşteri olarak aldım hemen kablo çekilip kurulum yapıldı çalışmaya başladı
Reis modemi falan galiba bayilerine götürecen ben öyle biliyorum duyurularında yazıyor galiba ama para yatmadan götürmesen iyi olur bi baktın yatmadı modemden de olma :)

Hayırlı olsun. Yaklaşık 17 Aralıkta sonuçlanır yazmışlar. Ama hat ışığı yanıyor. Sanırım evrak kürek işleri için bekleniyor.
Allah razı olsun 17 aralık yazıyor ama 48 saat içinde açıkır dediler

Bana kalırsa Comnet telekoma inadından müşterileri TurkNet'e yönlendirdi. TurkNet'in de işine geldi. Yeni müşteriler gelecek diye. O şekilde anlaşıp telekoma bir hadi işine çektiler.

Ben yönlendirdiğini düşünmüyorum. En ufak açıklama yapmaya tenezzül etmeyen şirket, kimsenin kapısına gitmez. Bizzat TurkNet'in gittiğini düşünüyorum.

@atmaca241

ISS değişimi 3 aylık süre sınırı için BTK ile görüştüm tel ile (120 yi arayın direk). Ankarada ki adresine 1 Adet durumu anlatan bir dilekçe ıslak imzalı en alta iletişim bilgilerin. 1 Adet comnet abonesi olduğunu kanıtlayan resim ve fatura Hizmet numaran ve adresin. bunların olduğu evrakı BTK ya gönderdikten sonra size 3 ay bekleme olmadan geçmenize ait bir yazı göndereceklerini söylediler. ama böyle saçma birşey neden var anlamadım e-posta ile atsak olmuyor mu dedim yok dedi. Peki dedim kaç günde dönüş yaparsanız 10 gün içinde dönüş yapılır dedi posta ulaştıktan sonra. Dedim kalsın 2 gün posta 10 gün bekleyeceksin ohooo kafayı yerim TV felan hep artık internetten. Zaten 10 günlük mobil paket alsam 500-600 lira gidecek en iyisi git sıfırdan kurulum yaptır. En azından beklemesin.

@atmaca241

ISS değişimi 3 aylık süre sınırı için BTK ile görüştüm tel ile (120 yi arayın direk). Ankarada ki adresine 1 Adet durumu anlatan bir dilekçe ıslak imzalı en alta iletişim bilgilerin. 1 Adet comnet abonesi olduğunu kanıtlayan resim ve fatura Hizmet numaran ve adresin. bunların olduğu evrakı BTK ya gönderdikten sonra size 3 ay bekleme olmadan geçmenize ait bir yazı göndereceklerini söylediler. ama böyle saçma birşey neden var anlamadım e-posta ile atsak olmuyor mu dedim yok dedi. Peki dedim kaç günde dönüş yaparsanız 10 gün içinde dönüş yapılır dedi posta ulaştıktan sonra. Dedim kalsın 2 gün posta 10 gün bekleyeceksin ohooo kafayı yerim TV felan hep artık internetten. Zaten 10 günlük mobil paket alsam 500-600 lira gidecek en iyisi git sıfırdan kurulum yaptır. En azından beklemesin.
Sizinle aynı fikirdeyim. Başka bir iss ye geçeyim dedim, baktım 18.09.2024 giriş tarihi 3 ay olmamış, Türknet kabul etmeyecek ayrıca geçersek paramızı alıp almayacağımız meçhul, en iyisi mi iptal ettirip tekrar kurulum ve aktivasyon ödeyip yeni bi İss ye geçmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı