Migros şok ikiside alfa iletişime bağlı muhtemelen saat 17 den sonra muhattab bulmazsınız boş verin 350 olacağına 500 olsun TTNet türknet Superonline olsun başınız ağrımasınMigros internet var yada gibirnet var, bunlara geçeleim olmazsa daha uygun fiyatlı
İptali comnet onaylayacak demek.Ben dün sabah yaptım 5 dk sonra onay gedi.(İptali onaylıyorlar yani).Bu dediklerim mesai saatleri içerisinde oldu.Saat 10-11 arası. Sonrada sms geldi.Comnet iptal bekliyor ne anlama geliyor? İptal başvurusunu yaptım iptal bekliyor yazıyor.
Evrak onayında Türknet beni arayacaklarmış, bu saatten sonra iptal edip netspeed e geçilir mi acaba, ya da netspeed de de benzer mantık sorun yaşama ihtimalim var mıNetspeede gelin dedik ucuzun yahnisi olmaz. Hele hele TRde hiç olmaz!
Netspeed müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olur. Hızlıca geçiş yaparsınız. Beni Türknet zamanında birkaç gün öyle oyaladı, hemen iptal edip geçtim.Evrak onayında Türknet beni arayacaklarmış, bu saatten sonra iptal edip netspeed e geçilir mi acaba, ya da netspeed de de benzer mantık sorun yaşama ihtimalim var mı
Netspeed müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olur. Hızlıca geçiş yaparsınız. Beni TurkNet zamanında birkaç gün öyle oyaladı, hemen iptal edip geçtim.
Eğer sözleşme e-Devlete düştüyse evrağı iptal edebiliyorsun gigaspeed'e başvurmuştum iptal edip netspeed'e başvurdum netspeed şuan aşırı yoğun fazla talep var 15 dakika falan bekleyebilirsin ama kaliteliEvrak onayında Türknet beni arayacaklarmış, bu saatten sonra iptal edip netspeed e geçilir mi acaba, ya da netspeed de de benzer mantık sorun yaşama ihtimalim var mı
Netspeed müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olur. Hızlıca geçiş yaparsınız. Beni Türknet zamanında birkaç gün öyle oyaladı, hemen iptal edip geçtim.
Euronet e baktım şimdi 239TL diyor 100Mbit fibere, şeytan gıdıklıyor yine![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.