Comnet geçiş süreci ve performans değerlendirmesi

Percival

Kilopat
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
890
Makaleler
3
Çözümler
3
Netspeed çat diye 38 TL zam yapınca uygun maliyetli firma olarak bildiğim ve hakkında iyi yorumlar olmayan Comnet'e geçtim. Geçiş evraklarını çıkarttım ve doldurdum ıslak imzaladım sonra resmini çektim sisteme yükledim 1 gün içinde geçiş işlemim tamamlandı. Çağrı merkezi numarası var ama aramaya kapalı. Destek kaydınıza dönüş alabiliyorsunuz orada sorun yok. Pop noktası sadece İstanbul'da var ve bu sebeple İstanbul dışı VDSL kullanacakların pingi yüksek oluyor. Online oyun oynamıyorum o sebeple sorun yaşamıyorum.
Netspeed'ten tek farkı ping değerleri. Firma iyi, davet kodu ile üye olursanız 1 ay bedava alıyorsunuz. Davet ettikçe 1 ay bedava kazanıyorsunuz. Aylık, 3 aylık, yıllık peşin ödeyebilirsiniz. Firma ön ödemi çalışıyor, fark eden bir şey yok sadece ay sonu gelen faturayı ay başı peşin ödüyorsunuz. Netspeed'ten çıkarken ay sonu faturamı 86 TL ödedim, Comnet'den çıkarken ay sonu fatura çıkmayacak yani burada giden bir şey yok, firma uğraşamıyor işini garantiye alıyor diyelim. Taşıma işleminde aktivasyon ücreti yok.
Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

comnetping.jpg


comnethız.jpg


xDSL hat değerlerim.

XDSL.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Davet kodu paylaşmak reklammış yasakmış, o yüzden ban yedim bu konunun açıldığı görmemişim. Bir kaç gündür sıkıntı yok, düşük ping ihtiyacı olmayan geçebilir. 69 TL uygun fiyat.
 
Davet kodu paylaşmak reklammış yasakmış, o yüzden ban yedim bu konunun açıldığı görmemişim. Birkaç gündür sıkıntı yok, düşük ping ihtiyacı olmayan geçebilir. 69 TL uygun fiyat.

Beni de pişman ettiler hayırlı olsun sana hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı