Comnet hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon.
Merhaba, yeni bir ISS arıyorum Comnet diye bir firma duydum. Yeni başlamışlar internet servis sağlayıcılığına. Kullanan var mı, herhangi bir problem yaşadınız mı? Ayrıca telefonla aradığımda bana size internet veremeyiz, çünkü ev adresinizin Türk Telekom tarafından satışa kapalı olduğunu söylediler. Bu neden olabilir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena değil gördüğüm, duyduğum, okuduğum kadarıyla.

En büyük problem müşteri hizmetleri ile ters düşerseniz hizmetinizi pat diye kapatıveriyorlar hizmetinizi. Çok da profesyonel bir ISS değil.

Fena değil gördüğüm, duyduğum, okuduğum kadarıyla.

En büyük problem müşteri hizmetleri ile ters düşerseniz hizmetinizi pat diye kapatıveriyorlar hizmetinizi. Çok da profesyonel bir ISS değil.

Peki önerebileceğiniz bir ISS var mı 6 ay önce altyapıdan en fazla 67 Mbps alabileceğim yazıyordu ama şu an 16 diyor bunun nedeni ne olabilir?

Peki önerebileceğiniz bir ISS var mı 6 ay önce altyapıdan en fazla 67 Mbps alabileceğim yazıyordu ama şu an 16 diyor bunun nedeni ne olabilir?
Bölgenizde VDSL portu olmadığı için 16 Mbps gösteriyordur hocam. Port boşalana kadar VDSL almanız ne yazık ki mümkün değil.

ISS olarak Turknet, Millenicom, Netspeed'e bakabilirsiniz. 3'ü de taahhütsüz ISS'ler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı