Comnet iade yapmıyor

Biz forumda Comnet, Netspeed, Millenicom gibi firmalara geçmeyi düşünenlere laf anlatamadık. "ucuza 1000 Mbps alıyorum kardeşim" diye geziyorlar ortada. Sonuç kaçınılmaz geçmiş olsun.

Bilgisizlik nerede?
Millenicom 2016'dan beri kullanıyorum?
1000MBPS paketi yok?
Genel konuşma bence birçok ödül alan firmadır Milleni.

Çözüyorsa iyi. Sorunu çözülmeyen birçok insan var ama maalesef. Zaten her şeyi iyi olup bir de ucuz olsa herkes onları kullanır enayi mi millet?

Arkadaşım bağlatacaktı. Müşteri hizmetleri altyapı sorgunuzu neden siteden yapmayıp arıyorsunuz diye bayağı azarladı :D. Çok iyi firmalar sorma. Bütçeleri ortalama 6-7 milyon TL civarı. Altyapıları zaten yok hepsi kiralamanın üzerine kar koyup iş yapıyorlar. O sebeple altyapıda sıkıntı çıkınca 0 destek.

Kendi altyapısı birkaç şehirde var metro internet olarak omurgası mevcut kurumsalara özel. Noktdan noktaya bağlantıları mevcut.

Comnet zaten bu konularda batık firma herkese söylemekden bunaldım diğer Netspeed Millenicom iyi hocam.

Aynen Milleni iyi.

Bilgisizlik nerede?
Millenicom 2016'dan beri kullanıyorum?
1000MBPS paketi yok?
Genel konuşma bence birçok ödül alan firmadır Milleni.

Kendi altyapısı birkaç şehirde var metro internet olarak omurgası mevcut kurumsalara özel. Noktdan noktaya bağlantıları mevcut.
Bir de böyleleri var işte kullandığı şey kendi malıymış gibi gelip sana satmaya çalışırlar. Aynen kardeşim o kadar iyiler ki biz enayiyiz. Oradaki şirketlerin geneli için yazdığımı bile anlayamamışsın ağzından köpükler aka aka yazmaya gelmişsin serisinden :D.

Hocam ben 4 yıldır Netspeed kullanıyordum ve Comnet deneyim dedim gerçekten pişman oldum bakın geçecek olan varsa kesinlike ama kesinlike önermem kalite 0, ilgi,alaka 0.

Arkadaşım eğer ki peşin ödedikten sonra internetini iptal ettirirsen para iadesi alırsın ben öyle aldım. Ama eğer ki iptal yerine başka bir İSS'ye geçiş yaparsan para iadesi alamazsın.

Çözüyorsa iyi. Sorunu çözülmeyen birçok insan var ama maalesef. Zaten her şeyi iyi olup bir de ucuz olsa herkes onları kullanır enayi mi millet?
Turknet de bir zamanlar ucuz ve iyiydi. Şimdilerde ise verdikleri sözü tutamayan bir firma. Sırf bu yüzden Netspeed'e geçtim. Sabit fiyat sözü veriyorlar ama tutamıyorlar. Madem tutamayacaksın neden verirsin ki? Böyle bir ekonomide söz vermek bile saçmalık. Bir de bu firma zam yapmak istediği zaman aylar öncesinden tüm abonelere haber verirdi. Artık o bile yok. Kalitesine lafım yok ama kaç seferdir tutamayacakları sözleri veriyorlar.

Bir de böyleleri var işte kullandığı şey kendi malıymış gibi gelip sana satmaya çalışırlar. Aynen kardeşim o kadar iyiler ki biz enayiyiz. Oradaki şirketlerin geneli için yazdığımı bile anlayamamışsın ağzından köpükler aka aka yazmaya gelmişsin serisinden :D.

Türk Telekom ile Millenicom aynı pingleri aynı hız farkı ile sunmakta? Biri 2016 biri 2017'dan beri aboneyim?
Telekom'a nicin fazla para vereyim yakında 2. hatı kapatıp X firmaya geçeceğim.

Turknet de bir zamanlar ucuz ve iyiydi. Şimdilerde ise verdikleri sözü tutamayan bir firma. Sırf bu yüzden Netspeed'e geçtim. Sabit fiyat sözü veriyorlar ama tutamıyorlar. Madem tutamayacaksın neden verirsin ki? Böyle bir ekonomide söz vermek bile saçmalık. Bir de bu firma zam yapmak istediği zaman aylar öncesinden tüm abonelere haber verirdi. Artık o bile yok. Kalitesine lafım yok ama kaç seferdir tutamayacakları sözleri veriyorlar.
250 TL'ye 1000/1000 veren başka bir firma söyle?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı