Comnet iade yapmıyor

250 TL'ye 1000/1000 veren başka bir firma söyle?
Ben sana verdikleri sözü tutmuyorlar diyorum sen gidip verdikleri hız/fiyat oranını söyleyerek boşa savunma yapıyorsun. Millete "ağzından köpükler aka aka yazmaya gelmişsin" diyorsun ama sen burada ağzından köpükler aka aka Turknet'i savunuyorsun. Tamam anladık en büyük Turknet fanı sensin 😂
Ayrıca konuşurken fanboy heyecanına kapılıp üslubuna dikkat etmeyenleri direkt engellemek lazım. Boş insanlarsınız, demek istenileni anlamayacak kadar acizsiniz.

Arkadaşım bir sorunun var mı acaba? O zaman diyeceksin ki bana vermiyorlar yüksek hız bundan dolayı onları beğenmiyorum ve konu kapanacak. Adamlara sövmediğin kaldı. Yok şirket değillerde yok şöyle de yok böyle de... Çöpçü tayfa ne alaka? Bana aynı hızı 80TL fazla satacak bir yere neden abone olayım açıklar mısın? Kullanıcılarını düşünmeyen bir firma hemde :) Benim ağzımdan Millenicom'u duydun mu? Ben Netspeed hakkında konuştum. 4 Yıl önce keşfettim o zamanlar çok fazla kullanıcısı yoktu, forumlarda da pek bilinmiyordu abonesi oldum ve memnun kaldım 4 yıldır da kullanıyorum ve böyle gittiği sürece değiştirmem. Ama onlar da Türknet gibi "kazık" şeklinde zam yaparsalar haber vermeden değiştiririm bu kadar basit. Fanboysun.

Konu sahibinin konuyu açma sebebi de bu. Forumdaki ultra zekilerin bu tarz çok bilgili egolu tavırlarla mesajlar yazmaları. Herkes her şeyi biliyor forumda zaten. Her gün yüzlerce konu baltalanır oldu. İnsanlar bunların mesajlarına güvenip üye oluyorlar kaçınılmaz son bu konu gibi yüzlerce pişmanlık konusu. Bu ultra zekiler de tam gaz çalışmaya devam.

Ben sana verdikleri sözü tutmuyorlar diyorum sen gidip verdikleri hız/fiyat oranını söyleyerek boşa savunma yapıyorsun. Millete "ağzından köpükler aka aka yazmaya gelmişsin" diyorsun ama sen burada ağzından köpükler aka aka TurkNet'i savunuyorsun. Tamam anladık en büyük TurkNet fanı sensin 😂
Ayrıca konuşurken fanboy heyecanına kapılıp üslubuna dikkat etmeyenleri direkt engellemek lazım. Boş insanlarsınız, demek istenileni anlamayacak kadar acizsiniz.

Hakaret, saygısız, fanboy. Kişiler aslında bence de ban yemesi lazım! :D

Ben sana verdikleri sözü tutmuyorlar diyorum sen gidip verdikleri hız/fiyat oranını söyleyerek boşa savunma yapıyorsun. Millete "ağzından köpükler aka aka yazmaya gelmişsin" diyorsun ama sen burada ağzından köpükler aka aka Turknet'i savunuyorsun. Tamam anladık en büyük Turknet fanı sensin 😂
Fiyat zamlandırmayacaklarını söylediler ve zam geldi haklısın bu konuda zaten her yerde tepki topladı, benim dediğim şey bu haliyle bile daha iyisi hala yok. Şunu bir algılayamadınız sabahtan beri :D.

Konu sahibinin konuyu açma sebebi de bu. Forumdaki ultra zekilerin bu tarz çok bilgili egolu tavırlarla mesajlar yazmaları. Herkes her şeyi biliyor forumda zaten. Her gün yüzlerce konu baltalanır oldu. İnsanlar bunların mesajlarına güvenip üye oluyorlar kaçınılmaz son bu konu gibi yüzlerce pişmanlık konusu. Bu ultra zekiler de tam gaz çalışmaya devam.
Konu sahibi hemen Türknet alsın çünkü bu arkadaşa iyi hizmet veriyorlar!

Fiyat zamlandırmayacaklarını söylediler ve zam geldi haklısın bu konuda zaten her yerde tepki topladı, benim dediğim şey bu haliyle bile daha iyisi hala yok. Şunu bir algılayamadınız sabahtan beri :D.
Kime göre neye göre arkadaşım? Bana göre daha iyisi var? Yazdığım mesaja cevap ver.

Konu sahibinin konuyu açma sebebi de bu. Forumdaki Ultra zekilerin bu tarz çok bilgili egolu tavırlarla mesajlar yazmaları. Herkes her şeyi biliyor forumda zaten. Her gün yüzlerce konu baltalanır oldu. İnsanlar bunların mesajlarına güvenip üye oluyorlar kaçınılmaz son bu konu gibi yüzlerce pişmanlık konusu. Bu Ultra zekiler de tam gaz çalışmaya devam.

Peki?
Burada ne demek istiyorsun? Ulaşabileceğin bir telefon numarası yok kendim kullandım mağdur kaldım! Milleni bana 24Mbps verirken TN bana 14Mbps veriyordu Max hız buymuş! :)

Konu sahibi hemen Türknet alsın çünkü bu arkadaşa iyi hizmet veriyorlar!

Kime göre neye göre arkadaşım? Bana göre daha iyisi var? Yazdığım mesaja cevap ver.
Kendi altyapın yetmiyorsa daha iyisi olabilir. 1000/1000 veren daha iyisi var mı bana göre daha iyisi var diye boş laf atıyorsun?

Hiçbir firma kusursuz değildir. Lütfen fanboy yapmayın cunku kendin memnun olabilirsin belki o memnun kalmayabilir.
Herkes kendi deneyimine gore kişisel yorumunu yaparsa konu çözülecek.
Konuyu nereye getirdiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı