Bende anlamadım kiHiçbir firma kusursuz değildir. Lütfen fanboy yapmayın cunku kendin memnun olabilirsin belki o memnun kalmayabilir.
Herkes kendi deneyimine gore kişisel yorumunu yaparsa konu çözülecek.
Konuyu nereye getirdiniz.
Bende anlamadım kiHiçbir firma kusursuz değildir. Lütfen fanboy yapmayın cunku kendin memnun olabilirsin belki o memnun kalmayabilir.
Herkes kendi deneyimine gore kişisel yorumunu yaparsa konu çözülecek.
Konuyu nereye getirdiniz.
Adam 1000 mbps internetiyle gta 5'i 16 dakikada indirebilir. 100 mbps internet ile bu 2 saat 40 dakika. Adam her gün gta indirse her gün 2 saat 24 dakika kazanıyor. Adamlar 250 TL'ye daha ne yapsınYav aynı şeyi sen yapıyorsun haberin yok![]()
Dostum forumdaki konu ile ne alakası var sırf fanboy olsun diye marka belirtmiş yav.Adam 1000 mbps internetiyle gta 5'i 16 dakikada indirebilir. 100 mbps internet ile bu 2 saat 40 dakika. Adam her gün gta indirse her gün 2 saat 24 dakika kazanıyor. Adamlar 250 TL'ye daha ne yapsın![]()
Adam 1000 mbps internetiyle gta 5'i 16 dakikada indirebilir. 100 mbps internet ile bu 2 saat 40 dakika. Adam her gün gta indirse her gün 2 saat 24 dakika kazanıyor. Adamlar 250 TL'ye daha ne yapsın![]()
Eki Görüntüle 1664317
725 GB Torrent indirdim 2 saat anca sürdü. Sen o sıra GTA 5 indiremezsin ben onun üstüne bir Torrent daha indiririm. Arkadaşa ben de katılıyorum zaten. Mesele tartışma değil 1000 Mbps ISS sağlayıcıları yurt dışı portlarında SR değerini stabilize etmekte sıkıntı yaşar zaten. QoS paketlerindeki en geniş yapılanmaya sahip olan firma TurkNet. Ama arkadaş Milleni iyi diyor. Kusura bakma ama MiLlEnNeMiYoRuM!
Ben türknet kullanmıyorum. Atlantisnet'ten Gigapon hobbidibom paketini kullanıyorum. Bu ay sonu türknete geçicem.Hocam off ama yeter yani ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz? Bana ne 1000MBPS'den? Ben alamıyorum ne yapayım öveyim mi? Bakın şurada adamakıllı tartışalım diyorsunuz hala yok bunu indiririm şunu indiririm tamam indirin abi en çok siz indirin yeter. Arkadaşın uslubundan bahsediyorum ben 1 saatdir anlayın artık. Sokak ağızı ile konuşacaksanız bu forumda işiniz nedir? Artislik yapmanın amacı nedir? Tamam en çok 1000MBPS internet sende var. Arkadaşım bende yok belli ki konu sahibinde de yok, olsa o siz demeden alır zaten. Burada gelip TurkNet'i sonuna kadar övüp diğerlerini yere gömmenin mantığı var mı? Kullanmadan etmeden yorum yapıyor adam yok böyle yok şöyle diye.
Pekala hocam iyi forumlar dilerim...Ben türknet kullanmıyorum. Atlantisnet'ten Gigapon hobbidibom paketini kullanıyorum. Bu ay sonu türknete geçicem.
Dostum sakın yapma onların yurtdışı ping sorunu var az önce bir arkadaş söyledi. Yurtdışı ping sorunu olmayanların da kendi altyapısı bile yok ama olsun bir şekilde çözüyorlar sen boşver geçme.Ben türknet kullanmıyorum. Atlantisnet'ten Gigapon hobbidibom paketini kullanıyorum. Bu ay sonu türknete geçicem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.