Comnet internet başvuru sürecim

@erengore @Patrixcs @oduncu_yılmaz @Ulunay

Bu firma artık bitmiştir. Almayın aldırmayın, bana bunu önerdin diye size gelmesin kimse.
IMG_20201223_232933.jpg

Bu nasıl cevap böyle ya? Hemen başka bir şirkete başvurun. Böyle bir rezillik olamaz. TürkNet deneyin bence hocam.
Bu konuda katılıyorum sizlere. Adeta rezillik. Nasıl bir duyarsızlıktır bu? Bence de TürkNet'i deneyin değerli @Tortue hocam. En azından VDSL'de tam hızınızı alırsınız. TürkNet'in VDSL hizmeti beğeniliyor.

Bu konuda katılıyorum sizlere. Adeta rezillik. Nasıl bir duyarsızlıktır bu? Bence de TürkNet'i deneyin değerli @Tortue hocam. En azından VDSL'de tam hızınızı alırsınız. TürkNet'in VDSL hizmeti beğeniliyor.
Aynen TürkNet'in VDSL ve Gigafiber hizmeti beğeniliyor bayağı. Deneyin bence. Bu sorumsuz firmadan iyidir.

Millenicom'a başvuracağım 1 ay devam edeceğim. Alsın o 1 ay ek süreyi ailesiyle beraber harcasın bu cevabı veren yetkili. Ben böyle adilik görmedim. Şeytan diyor ki bas parayı Türk Telekom'a kullan..
Aynen TürkNet'in VDSL ve Gigafiber hizmeti beğeniliyor bayağı. Deneyin bence. Bu sorumsuz firmadan iyidir.

İyidir ama müşteri hizmetleri çok kötü.

Comnet hakkında ümitliydim kötü oldu benim için. Benim altyapım da vdsl türknete geçsem bana 100mbps olmazsa 75 mbps hız verebilirler mi? Ayrıca Türk net geçerdik geçmesine de çok endişeliyim müşteri hizmetleri konusunda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201223_005150_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201223_005150_com.android.chrome.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 53
Millenicom'a başvuracağım 1 ay devam edeceğim. Alsın o 1 ay ek süreyi ailesiyle beraber harcasın bu cevabı veren yetkili. Ben böyle adilik görmedim. Şeytan diyor ki bas parayı Türk Telekom'a kullan..

Parayı verince TT iyi hizmet veriyor evet. Millenicom'da iyidir deneyin bakalım. Gelişmeleri yazarsanız seviniriz.

Türkiye'de bir tane güzel İSS yok. Acınacak haldeyiz yemin ediyorum. Şu halimize bir bakın. İçler acısı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı