Comnet internet başvuru sürecim

Sizce ben hangi ISS'ye geçmeliyim? Hat değerlerimi attım az önce yaptığım yoruma. TurkNet düşünürdüm ama müşteri hizmetleri işi sıkıntı. Yoksa taahhütümün bitmesini bekleyip comnete mi şans vermeliyim?
Hocam bırakın bu Comnet'i felan. Nasıl bir şirket olduğu yazdığı cevaptan belli oluyor. TürkNet, Millenicom, Netspeed tarzı şirketlere bakın.

Comnet hakkında ümitliydim kötü oldu benim için. Benim altyapım da vdsl türknete geçsem bana 100mbps olmazsa 75 mbps hız verebilirler mi? Ayrıca Türk net geçerdik geçmesine de çok endişeliyim müşteri hizmetleri konusunda.
Yok hocam bence ikiside sakat aslında ama şöyle ki TürkNet müşteri hizmetleri kötü. Bir sorunla karşılaşırsanız uğraşırsınız. Bende zaten Comnet'in bu saatten sonra iyileşeceğini düşünmüyorum. Bu cevap tüm ümitlerimi yok etti. Acilen çıkmam lazım. Müşteri hizmetleri açısından sorun yok derseniz direk TürkNet. Ama zaten şu da bir gerçek ki Türkiye'de bir tane güzel İSS yok. O yüzden tamamen şans işi. Deneyin beğenmezseniz çıkarsınız demekten başka denebilecek hiçbir şey yok. Üzgünüm

Ben Gigafiber kullanıyorum ve müşteri hizmetleri bayağı iyi. TürkNet'in Gigafiber müşterilerine sunduğu müşteri hizmetlerini VDSL kullananlar içinde kullandırmalı. VDSL kullanan arkadaşımda destek kaydı açıyor ve 24 saat içinde cevap veriliyor bence o kadarda kötü değil.

ARKADAŞLAR BÖYLE BİR ŞEY YOK YALAN BİLGİDİR!

Screenshot_2020-12-23-23-41-52-385_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-12-23-23-42-35-738_com.android.chrome.jpg

SABİT IP ALDIKTAN SONRA TAM 1 SAAT İNTERNET ERİŞİMİM OLMADI.

Screenshot_2020-12-23-23-43-08-737_com.android.chrome.jpg

Benim asıl merak ettiğim TürkNet'in müşteri hizmetleri bahsedildiği kadar kötü mü yoksa abartı mı?
Şahsen başvuru yaptığım bir firmadır kendisi. Hayatımda görmediğim çok şey gördüm. Başvuruyu iptal etmek istedim comnet'i duyunca. Telefonumu inatla açmadılar. Bende belgelerin gönderimini iptal ettim. Sakat hocam bunlar yemin ediyorum size. Bana böyle yaptılar. Başkasına ne yaparlar bilmem.

Şahsen başvuru yaptığım bir firmadır kendisi. Hayatımda görmediğim çok şey gördüm. Başvuruyu iptal etmek istedim Comnet'i duyunca. Telefonumu inatla açmadılar. Bende belgelerin gönderimini iptal ettim. Sakat hocam bunlar yemin ediyorum size. Bana böyle yaptılar. Başkasına ne yaparlar bilmem.

Çok sıkıntılı bir iş ya. Hat değerlerimle uğraşayım derken o düzeldi şu an ISS bulmakla uğraşıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı