Comnet internet başvuru sürecim

Tam 1 saattir halledemediler statik IP sorununu. Hala bekliyorum bakalım ne olacak. Gözümden kayıyor iyice bu firma.
Sen git o kadar veri merkezi kur içerik üreticilerine bölgenin en büyüğü şu kadar kapasiteli diye reklam yaptır sonra ping fırlasın.

Demek ki öyle hemen güvenmemek lazımmış telekom'dan ucuza taahhüt yaptırıp fiyatı sabitlemek lazım yakında zam da yaparlar.

Telekom altyapısında telekom kullanılmalı bence adamlar zor yönetiyor kendi altyapılarını.

160 TL'ye ya da 190 TL'ye veriyorlardı bana 100 Mbps interneti, bence hiç de ucuz değil.
Evet çok pahalı ama ikna kampyanyaları vs var hattı kapatmak istersen biraz daha ucuza sundukları oluyor.

TT ile 100 mbps almak herkesin harcı değil indirim yaptırarak 35-50 kullanılabilir.

Geçen DH forumunda gördüm 95 TL'ye 50 mbps full sınırsız anlaşmışlar.

160 TL'ye ya da 190 TL'ye veriyorlardı bana 100 Mbps interneti, bence hiç de ucuz değil.
TT çok fahiş diyatlar sunuyor.
TT altyapısında Milleni/TurkNet/Netspeed kullanmak daha mantıklı bence. Daha az paraya aynı hizmeti almış oluyorsunuz.
Milleni ve Netspeed zaten TT çıkışlarını kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…