Comnet internet başvuru sürecim

Statik ıp alınca otomatik 1 ay hizmet süresi daha ekledi yanlışlıkla sanırım ve farkında değil kimse, çaktırmayın arkadaşlar. Google'da bu konuyu indexlemezse iyidir. :D.

Müşteri hizmetleri jet hızında cevap veriyor fakat internet çok dalgalı ve ping var. Önermem.

Peki hangi ISS'ye geçmeliyim? Yurt dışı çıkışları benim için çok önemli çünkü GeForce Now kullanıyorum.

@Tortue bir hafta sonra bak yine devam ederse Millenicom'a geç.

1 Ay almıştım + 1 Ay bedava geldi bakalım 2 ay dursun böyle ondan sonra Millenicom'a taşıma yaparak geçeceğim bu sayede Millenicom'un kurulum bedelini ödemeyeceğim.
Peki hangi ISS'ye geçmeliyim? Yurt dışı çıkışları benim için çok önemli çünkü GeForce Now kullanıyorum.

O konuda bilgim yok maalesef. @Ulunay hocam size belki öneride bulunabilir.

En iyi çıkışı TT sunuyor ama fiyatları el yakıyor. Milleni.com'a veya GıbırNet'e bakılabilir. En kötü 35 Mbps pakete sahip olmalısınız çünkü Now için upload önemli ve temel seviyeyi anca 35 Mbps ile sunulan upload hızı sağlar diye düşünüyorum.

En iyi çıkışı TT sunuyor ama fiyatları el yakıyor. Milleni.com'a veya GıbırNet'e bakılabilir. En kötü 35 Mbps pakete sahip olmalısınız çünkü Now için upload önemli ve temel seviyeyi anca 35 Mbps ile sunulan upload hızı sağlar diye düşünüyorum.

Bence GıbırNet'e bakılmamalı ama siz bilirsiniz.

En iyi çıkışı TT sunuyor ama fiyatları el yakıyor. Milleni.com'a veya gıbırnet'e bakılabilir. En kötü 35 Mbps pakete sahip olmalısınız çünkü Now için upload önemli ve temel seviyeyi anca 35 Mbps ile sunulan upload hızı sağlar diye düşünüyorum.

100Mbps paket almayı düşünüyoruz. Şu an Türk Telekom 24Mbps paketini kullanıyorum fakat yurt dışı çıkışlarını anlamadım pek. En yakın sunucu Bulgaristan'da fakat orada 90 ping alıyorum.

En iyi çıkışı TT sunuyor.

Aman bizim müdürlük görmesin sonra sorun yok der. Sorun olduğunu bilıyorlar ama düzeltmemeye yemin etmişler. Bari mağduriyeti gider o da yok. Ücretsiz statik IP ver yine tamam derim. Onlar napıyor umrumuzda değil. Network amiri kabul etti sorun olduğu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı