Comnet internet başvuru sürecim

Anladım hocam. Bu konulara vakıf olan birisi olarak şu konum (FTTH altyapıda ISS firmaların ping değeri değişir mi?)hakkındaki görüşlerinize ihtiyacım var

Hayırlı olsun Tortue. Ne oldu sonuç nasıl ilerledi?
Tesisatınız kaç yıllık?

Hayırlı olsun Tortue. Ne oldu sonuç nasıl ilerledi?
Tesisatınız kaç yıllık?

Teşekkür ederim. Tesisattaki kablo bana ait bir CAT-6 kablo. Başvuruyu yaptıktan sonra evrakların incelenip incelenmediğini kontrol edemiyordum o yüzden talep açmıştım sonrasında evraklar incelendi ve tarafıma TT ekibi yönlendirildi.

TT ekibi uç bıraktı ama ezbere çalıştığı için bıraktığı ucu aktifleştirmeyi unuttu ve bu sayede aşırı fazla kulaklarını çınlattım o arkadaşın.

Bunun üzerine tekrar destek talebi açtım ve yine aynı kişi gelmiş, saçma sapan oyalanıp gitmiş, yine becerememiş. Sonrasında destek talebinde bugün acil bir şekilde sinyal almam gerektiğini yoksa aboneliğimin iptalini ve bedel iadesi isteyeceğimi, ben değil benim müşterilerimin böylesine saçma durumdan rezil olduğunu ve onlara hizmet veremediğimi, başka bir ekip yönlendirilmesini istedim çok acil bir şekilde.

Aynı gün içerisinde 2. kez ekip yönlendirildi ezbere çalışanın yanında başka birisi daha varmış o esnada ben işteydim evdekilerle iletişim halindeyim ama nasıl sinirliyim inanamazsınız. Yanında getirdiği adam sinyali sağlamış ve o ezber çalışanı bana dedi ki "kardeşim bak aldığın hız çok yüksek haberin var mı, en fazla 35 mbps hız alırsın burada" dedi.

BANA BAK EZBER ÇALIŞANI, İYİ BAK GÖRSELE;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…