Comnet internet başvuru sürecim

Hocam ben TT'ye geçeceğim yüksek ihtimalle tekrardan. Öyle bir duruma düştüm ki şu fotoğrafları görünce. Sebepsizce kendimi suçlu hissediyorum. Arkadaşlar çok üzgünüm ya.
TT bölgenizde sorun yoksa iyi hizmet verecektir fakat fiyatları çok tuzlu. Onun yerine Netspeed veya Millenicom denemeniz daha iyi olur bence. Taahhütlü ISS'lere şans verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Sebepsizce kendimi suçlu hissediyorum. Arkadaşlar çok üzgünüm ya.

Bu Comnet'i eğer yanlış bilmiyorsam ilk ben söyledim bir konuda. (YouTube'da da videoları vardı ben de oradan duymuştum)
Asıl suçlu benim gibi bir şey ama eninde sonunda zaten birileri duyup geçecekti.

Hocam ben TT'ye geçeceğim yüksek ihtimalle tekrardan. Öyle bir duruma düştüm ki şu fotoğrafları görünce. Sebepsizce kendimi suçlu hissediyorum. Arkadaşlar çok üzgünüm ya.
Kimse bilemez ki bunların nasıl firma olduğunu. Belki firma bunu duysa özür bile dileyebilir. Orada ki çalışanında suçu olabilir. Tabi oradaki çalışanı işe aldığı için şirkette suçlu. Bu tür şirketler diplomaya bakıp işe alacağına önce saygı ve disipline göre çalışanları işe almalı.

TT bölgenizde sorun yoksa iyi hizmet verecektir fakat fiyatları çok tuzlu. Onun yerine Netspeed veya Millenicom denemeniz daha iyi olur bence.

İşte bu durumda tercihimi Millenicom'dan yana tutacağım. Bundan öncesinde Gıbırnet deneyecektim bir de, Allahtan bulaşmamışım.

Bu Comnet'i eğer yanlış bilmiyorsam ilk ben söyledim bir konuda. (YouTube'da da videoları vardı ben de oradan duymuştum)
Asıl suçlu benim gibi bir şey ama eninde sonunda zaten birileri duyup geçecekti.

Comnet'e geçmeyi planlıyorduk bunları görmemiz iyi oldu. Ben o zaman büyük ihtimal NetSpeed'e geçeceğim. Umarım ping veya akşam hız düşmesi gibi sorunlarla karşılaşmam. Eğer başka bir ISS öneriniz olursa önerilere açığım.

İşte bu durumda tercihimi Millenicom'dan yana tutacağım. Bundan öncesinde Gıbırnet deneyecektim bir de, Allahtan bulaşmamışım.
Gıbırla mıbırla olacak iş değil bu anlaşıldı. Evet tüm ISS'lerin MH'si çok kötü. MH'si olan ISS'lerde bile sorununuzu karşı tarafa anlatamıyorsunuz fakat müşteriye saygısızlık yapmıyorlar en azından.
Sağdan soldan eleman alırlarsa olacağı budur.

Kimse bilemez ki bunların nasıl firma olduğunu. Belki firma bunu duysa özür bile dileyebilir. Orada ki çalışanında suçu olabilir. Tabi oradaki çalışanı işe aldığı için şirkette suçlu. Bu tür şirketler diplomaya bakıp işe alacağına önce saygı ve disipline göre çalışanları işe almalı.

Firmayı bırakın özür dilemeyi benim altyapıma fiber çekse dahi mümkün değil daha hizmet almam.

Sonuçta teknik ekip bu, neyse gerekeni yapacaksın. Abonelikle ilgili bir problem demiyorum internetim dalgalı diyorum adam tutmuş diyor ki memnun olacağın bir ISS'ye geçiş yap. Sonrasında da hizmetiniz kapatıldı ve ücret iadesi yapıldı diyor.
Hakkını yememek lazım Comnet'in şu konuda.

Müşteri hizmetlerine bağlanmak neredeyse 3-4 saniye, işte tek hız bu. İnternete gelince cort.

Firmayı bırakın özür dilemeyi benim altyapıma fiber çekse dahi mümkün değil daha hizmet almam.

Sonuçta teknik ekip bu, neyse gerekeni yapacaksın. Abonelikle ilgili bir problem demiyorum internetim dalgalı diyorum adam tutmuş diyor ki memnun olacağın bir ISS'ye geçiş yap. Sonrasında da hizmetiniz kapatıldı ve ücret iadesi yapıldı diyor.
İşte hocam diploması olanı işe alırlar ise böyle olur. Neyse sizin sayenizde bu firmaya bulaşılmayacağını öğrendik.

Müşteri hizmetlerine bağlanmak neredeyse 3-4 saniye, işte tek hız bu. İnternete gelince cort.
Muhtemelen 100 abonesi ya vardır ya yoktur Comnetin. Kişi sayısı az olunca bağlanması daha hızlı oluyor fakat düzgün,saygılı,bilgili bir adamla karşılaşmadıkça ne yazar ki?

Yok hocam siz de sorumlusu değilsiniz. Aslında tamamen firmanın suçu. Ah nerden bilebilirdik? En azından bizden sonrakiler durumun farkına varacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı