Comnet internet başvuru sürecim

Bağlantımı kestiler ve üyeliğimi silmişler. Para iadesi de gelmemiş, hele bir yapmasınlar bakalım o zaman ne oluyor.

IMG_20201224_000828.jpg
Screenshot_2020-12-24-00-07-49-983_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar bence en iyi firma Süperonline.
Bağlantımı kestiler ve üyeliğimi silmişler. Para iadesi de gelmemiş, hele bir yapmasınlar bakalım o zaman ne oluyor.

Eki Görüntüle 797656Eki Görüntüle 797657
Şikayet edin değerli hocam. Ya arkadaşlar bence bu Türkiye şartlarında biz iyi bir internete kolay kolay sahip olamayız. İnanın ben tüm ümidimi kestim. Yok yani değerli hocalarım yok. Süperonline ve TürkNet Gıgafiber iyi bir tek sanırım. Benim altyapımda ikiside yok. Geçmiş olsun değerli hocalarım. TT'ye yeni abonelik kapsamında tekrar abone olacağız sanırım. Kablonet düşündüm ama ondan da direk uzaklaştım. Pingler yüksekmiş.
Allah yardımcımız olsun yemin ediyorum çok büyük bir karamsarlık var üstümde. Tüm ümitlerim yıkıldı adeta güzel bir internet için.

Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım süt dökmüş kedi gibi sürekli *** bey diyordu. :D Yarın iadem gelecekmiş, gelmezse arayacağım dedim.

Tabii arayacaksınız *** bey bu sizin en doğal hakkınız diyor. Ya dalga geçiyorlar ya da gerçekten iade işlemi yapıldı.

Tüm olan biteni paylaşıyorum kimse mağdur olmasın diye dedim paylaşabilirsiniz tabii ki kimse mağdur olmasın diyor. :D Allahım sabır ver...
Ses kaydı var ama paylaşmak doğru olmaz.

İnternet hizmetimi PASİF yapabilirdi benim üyeliğimle ne alakası var bu durumun, ya ben sunucu barındırsaydım sizde dedim, inanın hiç bilgim yok bu konuyla ilgili diyor.
Allahım sabır ya sabır... :D

Neyse yoluma Millenicom ile devam ediyorum. Bakalım comnet gibi saçmalayacak mı 100 mbps konusunda?

Screenshot_2020-12-24-00-32-43-034_com.android.chrome.jpg

@Tortue senden duyunca birkaç kişiye önermiştim. @erengore ben önerdim sanırsam :(. Bilsem asla önermezdim. Bana böyle saygısızlık yapsın hakkımı ararım direkt. Mesela Telekom bana yapıyor. Network amiri arıyor diyor ki sorun ne? Bende diyorum ki çıkışlarınız berbat burada düzeltin bu sorununuzu. O viyanadaki veya diğer doğu Avrupa'daki veri merkezlerin süsmü dedim. Bana dediği şey o kadar sinirimi bozdu ki. Saygısızlık olarak algıladım. Oyun oynama kitap oku sorunu düzeltmemek için bunu dediğini yemin ederim ama kanıtlayamam.

Superonline olsaydı altyapımda bölgemde sorun yaşamazdım en azından. Ülkede ne zaman iyi bir ISS kavuşcaz artık yeter :(. Telekom desen altyapıların çoğunun sahibi. MH kibar tamam ama aşarı bilgisiz. Bana küfür eden veya laf eden gelmedi. Çıkışları desen bölgemde berbat ötesi. Sanki bölgeme bir tane fiber kılıyla internet verıyorlar o kadar berbat. TurkNet desen gigafiberde iyi MH sahip. Normal MH sahip olsa bilgili insanlara sahip kibar bir de iyi ISS olurda diye düşünüyorum. Millenicom nasıl bilmiyorum ama fiber gelince denerim. Zaten az çok bölgemdeki sol çıkışlarının pingini biliyorum o yüzden millenicomuda az çok tahmin ediyorum pinglerini.

@Tortue senden duyunca birkaç kişiye önermiştim. @erengore ben önerdim sanırsam :(. Bilsem asla önermezdim. Bana böyle saygısızlık yapsın hakkımı ararım direkt. Mesela Telekom bana yapıyor. Network amiri arıyor diyor ki sorun ne? Bende diyorum ki çıkışlarınız berbat burada düzeltin bu sorununuzu. O viyanadaki veya diğer doğu Avrupa'daki veri merkezlerin süsmü dedim. Bana dediği şey o kadar sinirimi bozdu ki. Saygısızlık olarak algıladım. Oyun oynama kitap oku sorunu düzeltmemek için bunu dediğini yemin ederim ama kanıtlayamam.

Superonline olsaydı altyapımda bölgemde sorun yaşamazdım en azından. Ülkede ne zaman iyi bir ISS kavuşcaz artık yeter :(. Telekom desen altyapıların çoğunun sahibi. MH kibar tamam ama aşarı bilgisiz. Bana küfür eden veya laf eden gelmedi. Çıkışları desen bölgemde berbat ötesi. Sanki bölgeme bir tane fiber kılıyla internet verıyorlar o kadar berbat. TurkNet desen gigafiberde iyi MH sahip. Normal MH sahip olsa bilgili insanlara sahip kibar bir de iyi ISS olurda diye düşünüyorum. Millenicom nasıl bilmiyorum ama fiber gelince denerim. Zaten az çok bölgemdeki sol çıkışlarının pingini biliyorum o yüzden millenicomuda az çok tahmin ediyorum pinglerini.

Millenicom'a başvurdum yapacak bir şey yok. 2 Yıl taahhüt vermek istemiyorum TT'ye.

Artık önermeyin, insanların mağdur olmaması için güzel iş çıkardık. @erengore

Yok hocam artık herkes dersini aldı bence bu İSS'lerden. O kadar sinirliyim ki şu an. Tarifedilemez. Kendimi de aptal gibi hissediyorum. Kesinlikle sizin suçunuz değil. Önermeniz için haklı sebepleriniz vardı. Peeringler vesayre.... Böyle bir cevap verilemez müşteriye. NE CÜRRET. Hemde benim kullandığım ve başlarda övdüğüm bir internet sağlayıcısı böyle yapamaz. Haddini bilecek. Ne demek beğenmiyorsan çık demek. Şaka mı yapıyorsun? Ben mükemmeliyetçi biriyim ve bunu kaldıramıyorum. Hele ki değerli ve sevdiğim bir hocama yapıyorlar. Başta iyi gözüküyorlardı bende övdüm o kadar. Ama övdüğüme o kadar pişmanım ki. Kendi açtığım konuyu da derhal sildirmem falan gerekiyor. Bu olumlu cümleleri kimse görmemeli. Ben artık bu İSS'lerden nasibimi aldım.

Bende Download bir tek bende sorunlu zannedip AX82U cihazımı kaç defa sıfırladım. Allah kahretsin. O cihaz bir bozulaydı var ya yemin ediyorum mahvederdim onları. Çıldıracağım. Kuduruyorum yerimde değerli hocam. Kuduruyorum adeta.

@Patrixcs Dostum dediklerinde haklısın, Türkiye'deki tüm ISSler kan emici ve bilgi özürlüsü fakat siz de biraz fazla abartıyorsunuz, gördüğüm her yerde internetinizden şikayetçisiniz. Yerinizde olsam VDSL altyapım olduğuna dua ederim, yıl 2020 ve ben halâ ADSL kullanıyorum, üstelik santral 2 kilometre ötemde. Aldığım hız 5 Mbps. 100 metre ötemde ise hem Türk Telekom'un hem Superonline'nin fiberi var. En komiği de bu ADSL altyapının 4 yıl önce çekilmiş olması. Resmen ölü yatırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı