Comnet internet başvuru sürecim

Millenicom için de bir konu açtım bakalım.
Hocam, Twitter'dan seri bir link alabilir miyim? Malum konu kapanmış. Çay molasındayken 5dk kendine geleyim 🙂

Link derken üzümlü keklerim 😍

Karşılıklı tripleşiyor hocam koca koca firmalar. Olan tüketiciye oluyor.
Devlet elinde bulunan gücü kullanmalı ama bir kurumun dediği ile diğerinin dediği aynı olmuyor. Bizim işin muftağından başlayıp reform yapmamız lazım. Mevcut hükümetin bunu yapacağını sanmıyorum. Başka bahara...

Hocam, Twitter'dan seri bir link alabilir miyim? Malum konu kapanmış. Çay molasındayken 5dk kendine geleyim 🙂

Bu mix'i dinlemelisin kesinlikle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BAKIN NE BULDUM. 2 KELİMEYİ BİR ARAYA GETİRİP CÜMLE KURMAKTAN ACİZ BİR FİRMADAN STABİL BAĞLANTI BEKLEMEK... HATA BİZDE @erengore
IMG_20201224_123036.jpg
IMG_20201224_123026.jpg

Bu mix'i dinlemelisin kesinlikle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BAKIN NE BULDUM. 2 KELİMEYİ BİR ARAYA GETİRİP CÜMLE KURMAKTAN ACİZ BİR FİRMADAN STABİL BAĞLANTI BEKLEMEK... HATA BİZDE @erengore
Eki Görüntüle 798164Eki Görüntüle 798165

İnsan bari biraz değiştirir cümleyi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı