Comnet iyi midir?

Singua

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam öncelikle upload önemli olduğu için düşünüyorum. bu ISS'yi Comnet Pro 200Mbps paket ismi sıkıntı çıkarırlar mı bana ön ödemeli olduğundan çekiniyorum biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullananı var, iyi kötü bir kullanım deneyimi sunacağını düşünüyorum. Ne kadarlık bir ödeme yapacaksınız?

Her bölgede farklı kalitede hizmet alınıyor. Bölgenizde sorun yoksa sorunsuz kullanma ihtimaliniz yüksek. Ben Comnet kullanıyorum ve bölgemde son 1 aydır akşamları sorun olmakta. Denemek isterseniz toplu alım yapmayın sadece deneyeceğiniz kadar süreyi alın. Aksi takdirde firma ile ters düştüğünüzde aboneliğinizi kafalarına göre tek taraflı fesih edip kalan süreye ödediğiniz paranın üzerine çöküyorlar. Sonra THH ile uğraşıyorsunuz bilginiz olsun.

@MPienaar13 şikayetlerden 1-2 örnek atabilir misiniz? Konu sahibi fikir edinmiş olur.

@MPienaar13 şikayetlerden 1-2 örnek atabilir misiniz? Konu sahibi fikir edinmiş olur.

Buradan bakabilirsiniz. Diğer şikayetleri de kontrol edin okudukça sinir olacaksınız. Hatta bir ara aramak bile istedim. Gerçekten ben okurken böyle rezil firmaların nasıl hala ayakta kaldığına şaşırıyorum.

Kullananı var, iyi kötü bir kullanım deneyimi sunacağını düşünüyorum. Ne kadarlık bir ödeme yapacaksınız?
250TL Hocam.

Buradan bakabilirsiniz. Diğer şikayetleri de kontrol edin okudukça sinir olacaksınız. Hatta bir ara aramak bile istedim. Gerçekten ben okurken böyle rezil firmaların nasıl hala ayakta kaldığına şaşırıyorum.

Hocam Şikayetvar'da zaten hep şikayetler olur normal.

1668580526664.png

Fikrim değişti. Eleştiri kaldıramayan firmaya açıkçası yanaşmak istemezdim.

250TL Hocam.

Hocam Şikayetvar'da zaten hep şikayetler olur normal.

Sadece şikayetvar değil. Ekşi vs. her yerde şikayet var ve hani internet hızı sorunu değil bunlar. Şikayetler internet hızından dolayı, saygısızlıktan dolayı açılıyor ve cevapları da görüyorsun. Şikayet olması gayet normal ama böyle şikayetler olması hiç normal değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı