Comnet kullanılır mı?

• Konuyu başlatan t_h42
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.249

t_h42

Decapat
Daha fazla  
İstanbul'da oturuyorum. Bulunduğum lokasyonda fiber kablo döşeli. Comnet'in kendi sitesindeki "Altyapı Sorgula" seçeneğinde 1 Gbps internet desteği var. Ucuzluğundan dolayı Comnet düşündüm. Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Comnet karar vermezsem Turknet'e geçeceğim.

Millenicom ve Netspeed ISS'lerini de düşünüyorum.

Onun haricinde önerdiğiniz ISS'ler varsa beklerim önerilerinizi.

Son düzenleme:
Kullanıcı yorumları pek gerçekçi olmuyor genelde fakat müşteri hizmetleri ile ilgili sıkıntı yaşayanı görmedim ben ki en önemlisi de bu. Önce 3 aylık taahhütlü olan paketi kullanmanızı öneririm arada 50 TL oynuyor. Zaten kanunen 3 ayda bir servis sağlayıcısı değiştirebiliyorsunuz.

O biraz altyapıya bağlı hocam. Ben internet hizmeti olarak herhangi bir problem yaşamıyordum(aile evimde var kendi evimde TT kullanıyorum) ancak o kadar saçma bir ödeme sistemleri var ki otomatik olarak kredi kartımdan çekim yapamıyorlar. Şu anda kartımdan çekim yapamadıkları için annem ve babam internete giremiyorlar. Her ay aynı terane yaşanıyor. İnternet kesiliyor sonra gidiyorum başkasının kartından ödeme yapıyorum sürekli 80 lira ektra ödemek zorunda kalıyorum. Turknet'e geçiş verdim bugün. Müşteri hizmetleriyle de şaka yollu konuştuk dedim kartımdan çekin parayı uğraştırmayın beni diye😀😀.

Ben kullanıyorum indirme ve upload hızları iyi. Altyapın sağlamsa problem yaşamazsın ancak paket kayıpları var ve oyunlarda arada ping oluşabiliyor. Ama şöyle bir şey var ben ilk türknet kullanıyordum bilerek isteyerek hızımı düşürüyorlardı ve bana yalandan yere bahane uyduruyorlardı sizin kendi tesisatınız sorunlu diye. En son dayanamadım ve gibirnete geçtim uzun süre kullandım memnundum fiyatı artınca comnete geçtim. Şuan yine memnunum e-sporcu değilseniz tatmin eder sizi. Videolarda herhangi bir donma vs yaşamıyorum.

Şuan TürkTelekom kullanıyorum altyapıda onların. Ping hiç yok. Hızını tam veriyor.

Comnet önermiyorum, oyun oynayacaksanız ping/paket kaybı yaşayabilirsiniz. Ya da müşteri hizmetleriyle konuşurken hizmetiniz kapanabilir. Bunun hakkında forumlarda birçok şikayet mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı