- Makaleler
- 1
Merhaba, TurkNet'in zammından dolayı ISS değiştireceğim. İki firmadan hangisi daha iyidir? VDSL altyapı kullanıyorum.
Hocam, Netspeed’e geçiş yapmak isterseniz davet kodumu vereyim, 12 fatura dönemi boyunca 10 tl indirim kazanabilirsiniz.Merhaba, TurkNet'in zammından dolayı ISS değiştireceğim. İki firmadan hangisi daha iyidir? VDSL altyapı kullanıyorum.
Netspeed daha iyi ama zamlar yüksek ihtimal hepsine gelecektir.
@arcaq @Marla Singer
2018 zamanlarında konular açıyordum Netspeed ile ilgili kimse önermiyordu şimdi insanların önermesini görmek çok hoşuma gidiyor![]()
Bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında gayet iyi en azından telefonla arayınca kısa sürede problemi düzeltebiliyorlar. Tek sorunları 100MB'nin üstü hız vermiyorlar normalde altyapım 1000Mb destekliyor ama alamıyorum.@arcaq @Marla Singer
2018 zamanlarında konular açıyordum Netspeed ile ilgili kimse önermiyordu şimdi insanların önermesini görmek çok hoşuma gidiyor![]()
Ben ufak tefek sorun da yaşamadım şükür ki. Dediğiniz gibi müşteri hizmetleri çok iyi.Bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında gayet iyi en azından telefonla arayınca kısa sürede problemi düzeltebiliyorlar. Tek sorunları 100MB'nin üstü hız vermiyorlar normalde altyapım 1000Mb destekliyor ama alamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.