Comnet nasıl bir ISS'dir?

harajukubarbie

Megapat
Comnet nasıl bir ISS'dir ve güvenilir midir? Ailem açıkçası internet konusunda hassas. Dolandırılacaklarını falan zannediyorlar. Eğer Comnet güvenilirse 100 Mbps'lik paketine geçmeyi düşünüyoruz.

Güzel ama kurulum ücreti tahsis ediyorlarmış.

Allah aşkına bir düşünün, bir ISS sizi nasıl dolandıracak? En kötü ihtimalle bile, siz geçtiğiniz an ortadan kaybolsalar dersek bedava İnternetiniz olur. Daha ne istiyorsunuz? :D

Comnet ISS işinde yeni ama genel olarak köklü bir firmadır. Genelde sunucu işi yapıyorlar. Ben de almayı düşünüyordum ama nasip olmadı, Turknet’e geçtim. Bence geçilebilir.
Fiyatları çok cazip değil Türk Telekom ile aynı fiyattalar.
Macera aramaya gerek yok bence.
99 lira ücreti var. Nasıl aynı fiyatta? Aynı zamanda taahhüt yok comnet’te.

Comnet ISS işinde yeni ama genel olarak köklü bir firmadır. Genelde sunucu işi yapıyorlar. Ben de almayı düşünüyordum ama nasip olmadı, TurkNet’e geçtim. Bence geçilebilir.

99 lira ücreti var. Nasıl aynı fiyatta? Aynı zamanda taahhüt yok comnet’te.

Taahhüt versende vermesende kullanacaksın nasıl olsa.
99 lira 100 Mbps'ye kadar diyor.
Ama bölgendeki Türk Telekom altyapısı ne destekliyorsa onu verecek sana.
Sonuçta Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar.

Taahhüt versende vermesende kullanacaksın nasıl olsa.
99 lira 100 Mbps'ye kadar diyor.
Ama bölgendeki Türk Telekom altyapısı ne destekliyorsa onu verecek sana.
Sonuçta Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar.
Ee tamam. Sonuçta TT’de telefon hizmeti dahil 170 TL Fiber tarife. 70 TL daha ucuz. Bir de TT olsa 24 ay kelepçe takacak sana. Ben de TT altyapısı üzerinden Turknet fiber hizmetini kullanıyorum. 85 liraya aynı hizmeti alıyorum.

Şey biz şu an Türk Telekom kullanıyoruz. Comnete geçmeyi düşünüyorduk güvenilir olup olmadığını merak ettim. Ayrıca o kurulum ücretini geçiş yapsak bile alıyorlar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı