Comnet nasıldır?

aslında diğer binalara pek yakında değilim ama wifi adaptörü kaliteli biraz modemlerde kaliteliyse çekiyor demekki
vdsl2 varmış yani sanırım binamda fiber var evimde yok ama emin değilim yinede
Bende öyle düşündüm. Binada birileri fiber mi çektirdi acaba? Sorgulayın komşularınızı.
Katılıyorum daha da ileri taşırsak aynı zamanda stabil değil. Biraz sıkıntılı ama birkaç tane attıktan sonra aralarında en az çıkanı varsayarsak belki gerçek değere yakın bir değer elde edebiliriz.

binanın yarısı corona kime soracağım bilemiyorum ki. whatsapp grubu gibi birşeyde yok

binanın yarısı corona kime soracağım bilemiyorum ki. whatsapp grubu gibi birşeyde yok
Hocam dikkat edin . Boşverin hocam sonra sorarsınız. Şimdilik VDSL'de uzun süre kalacak gibisiniz. Şimdi çekelim deseler bile öyle hemen altyapı çekilmez yani. O yüzden şimdilik bunları boşverin.

Hocam dikkat edin . Boşverin hocam sonra sorarsınız. Şimdilik VDSL'de uzun süre kalacak gibisiniz. Şimdi çekelim deseler bile öyle hemen altyapı çekilmez yani. O yüzden şimdilik bunları boşverin.
altyapı değilde binadaki kablonun değişeceği için 1-2 hafta içerisinde değiştirirler sanmıştım.
o zaman yine SOL'e kaldık desenize. SOLden de çok şikayet var ama kullanan çok fazla ne kadar çok kişi kullanırsa şikayette o kadar artar. bilemiyorum vallahi ya kafam çoook karıştı hepsinin bir sorunu var.
bana kalsa comnet, millenicom felan alırdım ama eğer bir sorun yaşarsam babam derki;
"bilmediğimiz yerden aldırttın sonucunada katlan" der
off off çile resmen yahu keşke hiç araştırmasaydım diğer kullanıcılar gibi bir tanesini alıp geçerdim insanın ne kadar bilgisi olursa o kadar paronayak oluyor şimdi mesela 5600xt aldıktan sonra driver sorunu yaşayan bir kaç kişi gördüm sonra araştırdım iyice ve birsürü kişi gördüm yaşayan kargo gelene kadar o kadar korktum ki ateşim felan çıktı yani takınca çok fena takıyorum.

Değerli hocam ben 16 yaşımdayım haliyle babam bana da aynısını diyor. Bu arada bir dakika atladığımız çok önemli birşey var. Hocam hatn değerlerinizi atar mısınız? VDSL altyapıdasınız. Bir hat durumunuza bakalım. Şimdi hat kötüyse direk Süperonline'a dönersiniz. Ama hat iyiyse belki Comnet gibi İSS'ler düşünürsünüz. Hat değerlerinizi bekliyorum.

hat değerleri derken tracert mi?
tracert bi iyi çıkıyo bi kötü çıkıyo bu arada

Ama elbette ben büyük bir pişmanlık yaşamadım. Pingler iyi ve download'da 90 Mbps. İdare ediyorum. 95 Mbps 100 Mbps olsa falan çok mutlu olurdum ama 90'da geziyor genellikle. Bir tek şu müşteri hizmetlerinin kötü yanını görünce az endişe ettirmedi beni ama şimdilik bir şey yok. Müşteri hizmetlerinin o kötü yanını görmesem bugünlerde epey övüyor olurdum ama dikkat ederseniz sadece Comnet'in pinglerini övüyorum.
hat değerleri derken tracert mi?
tracert bi iyi çıkıyo bi kötü çıkıyo bu arada
VDSL altyapılarda hat değerleri olur.
Modem arayüzünüze girebilir misiniz?

Altyapım VDSL ama ben hala ADSL hattayım 6 yıldır. VDSL sonradan geldi. Bu arada öğrendim ki Türk Telekom binaya kadar değil sokağa kadar fiber çekiyormuş yani 227 metre boyunca bakır kablo var yine de modemi atıyorum;

Neden 8 veriyorlar bana ya 16 vermeleri lazım!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hattınız 8'de stabil. 16 verirlerse bağlantı kesintisi çok yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…