Lodge
Megapat
- Makaleler
- 6
104.160.141.3 fakat ping kabul etmiyor diye biliyorum. Yine de teşekkürler.Adresi verir misiniz hocam hemen yapayım ben.
104.160.141.3 fakat ping kabul etmiyor diye biliyorum. Yine de teşekkürler.Adresi verir misiniz hocam hemen yapayım ben.
O zaman nasıl yapacağım hocam. riot.de'ye trace atayım mı?104.160.141.3 fakat ping kabul etmiyor diye biliyorum. Yine de teşekkürler.
Ping denerseniz iyi olur, kabul ettiğini söyleyen bir kaç yoruma rastladım. Olmadı şu siteyi deneyebilirsiniz. Tekrar teşekkürler.
Hayır imkansız. Binanızda fiber altyapı çekenler olabilir. Türk Telekom Fiber modemleri bunlar. Araştırın. TürkNet'in sitesinden altyapınızı sorgulayın. Çevrenizde Fiber var. Hadi hayırlısıhocam şöyle wifiler görüyorum;
bu fiber hgw türktelekomun fiber modemleriymiş sanırsam. ama binamda vdsl var fiber yok eminim karşı binadan felan da değildir herhalde![]()
fiber olmasa bile artık herkese bu modemden mi veriyor acaba TT
çevremde fiber var zaten binamda yok her türlü siteden sorguladım buyrun sonuçlarım;Hayır imkansız. Binanızda fiber altyapı çekenler olabilir. Türk Telekom Fiber modemleri bunlar. Araştırın. TürkNet'in sitesinden altyapınızı sorgulayın. Çevrenizde Fiber var. Hadi hayırlısı![]()
Hocam karşı bina olabilir. Wi-Fi menziline girmiş. Demek ki o kadar yakınsınız fibere. Aslında basit bir taleple belki getirtebilirsiniz evinize kadar. Hemen dibinizdeki binalardan birinde fiber var.çevremde fiber var zaten binamda yok her türlü siteden sorguladım buyrun sonuçlarım;
son ikisi başka bişeymiş sildim
aslında diğer binalara pek yakında değilim ama wifi adaptörü kaliteli biraz modemlerde kaliteliyse çekiyor demekkiHocam karşı bina olabilir. Wi-Fi menziline girmiş. Demek ki o kadar yakınsınız fibere. Aslında basit bir taleple belki getirtebilirsiniz evinize kadar. Hemen dibinizdeki binalardan birinde fiber var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.