Comnet nasıldır?

104.160.141.3 fakat ping kabul etmiyor diye biliyorum. Yine de teşekkürler.
O zaman nasıl yapacağım hocam. riot.de'ye trace atayım mı?
Hocam Lol Wild Rift Avrupa serverine bağlanıyor. Riot belki iki sunucuyu aynı yere koymuş olabilir. Wild Rift pingim 53ms.

Ping denerseniz iyi olur, kabul ettiğini söyleyen bir kaç yoruma rastladım. Olmadı şu siteyi deneyebilirsiniz. Tekrar teşekkürler.

Ping denerseniz iyi olur, kabul ettiğini söyleyen bir kaç yoruma rastladım. Olmadı şu siteyi deneyebilirsiniz. Tekrar teşekkürler.
1609957424637.png

Sitenin serverinden mi bilmiyorum ama bir 85 diyor bir 55 diyor. Anlamadım ben bu işten birşey. Birkaç defa attım.55-85 arasında uçurum farklarda test sunuyor. İlk attığımda 80 dedi.Sonra tekrar bastım.70 dedi. Sonra 60 dedi. Sonra 58 dedi. Sonra yine 80 dedi. Router'ime ping attım acaba bende mi diye ama benden kaynaklı değil. Anlamadım ama olsun atıyorum.

hocam şöyle wifiler görüyorum;
bu fiber hgw türktelekomun fiber modemleriymiş sanırsam. ama binamda vdsl var fiber yok eminim karşı binadan felan da değildir herhalde
fiber olmasa bile artık herkese bu modemden mi veriyor acaba TT

hocam şöyle wifiler görüyorum;
bu fiber hgw türktelekomun fiber modemleriymiş sanırsam. ama binamda vdsl var fiber yok eminim karşı binadan felan da değildir herhalde
fiber olmasa bile artık herkese bu modemden mi veriyor acaba TT
Hayır imkansız. Binanızda fiber altyapı çekenler olabilir. Türk Telekom Fiber modemleri bunlar. Araştırın. TürkNet'in sitesinden altyapınızı sorgulayın. Çevrenizde Fiber var. Hadi hayırlısı :)

Hayır imkansız. Binanızda fiber altyapı çekenler olabilir. Türk Telekom Fiber modemleri bunlar. Araştırın. TürkNet'in sitesinden altyapınızı sorgulayın. Çevrenizde Fiber var. Hadi hayırlısı :)
çevremde fiber var zaten binamda yok her türlü siteden sorguladım buyrun sonuçlarım;
son ikisi başka bişeymiş sildim

Dosya Ekleri

• extra net.png
    extra net.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 52
  • gıbır.png
    gıbır.png
    19,5 KB · Görüntüleme: 55
  • netspeed.png
    netspeed.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 60
çevremde fiber var zaten binamda yok her türlü siteden sorguladım buyrun sonuçlarım;
son ikisi başka bişeymiş sildim
Hocam karşı bina olabilir. Wi-Fi menziline girmiş. Demek ki o kadar yakınsınız fibere. Aslında basit bir taleple belki getirtebilirsiniz evinize kadar. Hemen dibinizdeki binalardan birinde fiber var.

Hocam karşı bina olabilir. Wi-Fi menziline girmiş. Demek ki o kadar yakınsınız fibere. Aslında basit bir taleple belki getirtebilirsiniz evinize kadar. Hemen dibinizdeki binalardan birinde fiber var.
aslında diğer binalara pek yakında değilim ama wifi adaptörü kaliteli biraz modemlerde kaliteliyse çekiyor demekki
vdsl2 varmış yani sanırım binamda fiber var evimde yok ama emin değilim yinede

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı