Comnet nasıldır?

Twitch.tv

Eki Görüntüle 820451

Altyapı TTNet Daireye Kadar Fiber.. 0 bina daha yeni yapıldı.. Lüleburgaz'da ikamet ediyorum hocam..

İnternet hızı Millenicomda 120leri görüyordu fakat stabil değildi. Comnet'te 94-95 civari geziyor fakat ping değerleri muazzam gözüküyor. Bakalım nasıl olcak ilerleyen zamanda..
Benimde daireye kadar fiber hocam. Bu arada hocam afedersiniz mazur görün ama Lüleburgaz nerede tam olarak?

Twitch. TV

Eki Görüntüle 820451

Altyapı TTNET Daireye Kadar Fiber. 0 bina daha yeni yapıldı. Lüleburgaz'da ikamet ediyorum hocam.

İnternet hızı Millenicom'da 120leri görüyordu fakat stabil değildi. Comnet'te 94-95 civari geziyor fakat ping değerleri muazzam gözüküyor. Bakalım nasıl olacak ilerleyen zamanda.

Bu ayın sonuna doğru 18-19'u gibi bir yazarım unutmazsam hocam bu ay bitiyor taahhütüm acilen karar vermem lazım ama hala kafam çok karışık sizleri görünce comnet mi acaba? Diyorum ama altyapım fiber değil VDSL maalesef. Muhtemelen Superonline olacak gibi duruyor ama Superonline'da da çok Şikayetvar ne yapsam bilemiyorum iki ucu pis değnek resmen

Twitch.tv

Eki Görüntüle 820451

Altyapı TTNet Daireye Kadar Fiber.. 0 bina daha yeni yapıldı.. Lüleburgaz'da ikamet ediyorum hocam..

İnternet hızı Millenicomda 120leri görüyordu fakat stabil değildi. Comnet'te 94-95 civari geziyor fakat ping değerleri muazzam gözüküyor. Bakalım nasıl olcak ilerleyen zamanda..
Bu arada hocam TT sizin altyapıya henüz limiti vurmamış. 120 download almanız normalde olmaz. Daha TT limiti yapıştırmamış. Limiti yapıştırınca üzüleceksiniz. 93 Download belki alırsınız. Benim ki yeni limitlendirildi. Yemin ediyorum İnternet sağlayıcımın verdiği hızı kullanamıyorum. Bende isterdim 95 Download ama alamıyorum. İlk zamanlarda limit olmadığı için hızım 200 Download'dan başlıyordu. Artık kısıtlamayı koydular. 60'dan başlıyor giderek yükseliyor :(
EUW LoL denerseniz çok sevinirim.
Adresi verir misiniz hocam hemen yapayım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı