Comnet nasıldır?

Hocam altyapı değerlerimi üstte paylaştım ayrıca bütün isslerde 100mbps çok rahat alıyorum saha dolabı ile aramdaki mesafe 8 metre ssr margin değeri 16-17 arası geziyor bizim bahsettiğimiz arkadaşları ilgisizliği başka isslerde ping problemi vs. yaşadığımda müşteri temsilcisi direkt cevap verip sorunumu çözebiliyordu

Üçüncü dünya firması. 14 gün dolmadıysa kesinlikle iptal edin dünden beri yine başladı akşamları ping fırlıyor videolar yüklenmiyor sayfalar açılmıyor vs. Ben iptal edemiyorum 14 günü geçtiği için siz vaktiniz varken fırsatınızı değerlendirin.

Cümlelerine katılmıyorum.

Peki internetin hizmet dışı olduğu günleri daha sonra mevcut hizmetinize ekleyecekler mi?

O kadar düşünceli bir firma değil maalesef adamlar parayı alıp hizmeti nereden alırsan al mantığındalar. Bir de şaka gibi bizden kaynaklanan durum değil diyorlar. Ben telekomla muhatap olmak istesem parayı onlara verirdim. Ve bu gün 8. gün hala gelen giden kimse yok adamlara soru bile sorulmuyo tersleyip atıyorlar.

Arkadaşlar bu gün 20. gün hala internetim yok..... COMNET......

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar an itibari ile başka iss için churn işlemini başlattım geride kalanlara sabırlar diliyorum...

Uzun bir aradan sonra merhaba.
Mevcut servis sağlayıcımın yaptığı sağlam zam sonra Comnet'e transfer oldum. Ping'ler genel olarak aynı fakat örneğin CS:GO oyununda 5-6 ping düşüşü oldu. Davet kodu kullanımıyla da ek 305 gün kullanım verdiler. Toplam 215 gün 894TL'ye mal oldu.

Comnet'e geçeli 14 gün olmadıysa derhal iptal edin, paranızı alın ve başka bir servis sağlayıcısına geçiş yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…