Bana sorarsanız doğru bir yaklaşım yapıyorlar. Altyapıları kendilerine ait değil. Herkese en iyi hizmeti veremezler şikayetlerle uğraşmak yerine stabil ve sağlıklı hizmet sağlayacakları kişilerle çalışmayı tercih ediyorlar. 2. senem doldu Comnet'te. Elbette internetin kesildiği yavaşladığı oldu bakım çalışmaları veya onlardan kaynaklı. Şikayet talebi bile açmadan bir sms ile size şu saatlerde internet sağlayamadık özür amaçlı internet kullanımınıza 10 gün ekliyoruz gibi jestlerde bulundular. Ben çok memnunum değiştirmeyi de düşünmüyorum uzun yıllar boyunca. Altyapınız iyiyse Comnet kullanılır değilse diğer firmaları tercih edin.![]()
Üçüncü dünya firması. 14 gün dolmadıysa kesinlikle iptal edin dünden beri yine başladı akşamları ping fırlıyor videolar yüklenmiyor sayfalar açılmıyor vs. Ben iptal edemiyorum 14 günü geçtiği için siz vaktiniz varken fırsatınızı değerlendirin.Aynı dertden müzdaribiz benim 14 günüm bile dolmadan aynı şekilde cevap veriyorlar durumu anlatıp ya diğer iss lerde bu sıkıntı yok dediğimde ücretsiz iptal edip gidebilirsin şeklinde dönüyorlar çok komikler gerçekten
Her aşamayı anlatacağım ki geçecek olan insanlara yardımcı olalım. Bu arada başvuruyu yaptıktan sonra güvenilirlik olsun diye tekrar müşteri hizmetlerini aradık. TurkNet'e başvurduktan sonra telefonlarını açmıyorlar.comnet açtı. Hemde başvuruyu telefon üzerinden yapmıştık. Epey güvenilir gözüküyor.
Güvenilirlik: Müşteri hizmetleri var. Başvuru esnasında olsa bile telefonlarınızı açıyorlar. Güvenilir bir firma olduğu şimdiden belli oluyor. müşteri hizmetleri düzgün.
güncelleme:
Bugün 160 TL + 10TL (altyapı kiralama bedeli) aldılar bile. Ama 160 TL'yi neden aldıklarını bilmiyorum. Altyapı kiralama bedelini aldıktan sonra bildiğim kadarıyla kısa süre içinde bağlanır değil mi değerli hocalarım?
@Krantan
@Hortozazi
@Patrixcs
Minik bir problem oluştuydu. Çözmeleri için destek hattından mesaj gönderdik. Anında yanıtlandı ve hat sahibinin numarası 3 defa arandı. Müşteri hizmetleri konusunda problem yaşanması çok düşük. Hayatımda gördüğüm en iyi müşteri hizmetlerine sahipler.
Peki internetin hizmet dışı olduğu günleri daha sonra mevcut hizmetinize ekleyecekler mi?Kısaca comnet almak isteyenler birdaha düşünsün.
Peki internetin hizmet dışı olduğu günleri daha sonra mevcut hizmetinize ekleyecekler mi?
Arkadaşlar bu gün 20. gün hala internetim yok..... COMNET......![]()
O kadar düşünceli bir firma değil maalesef adamlar parayı alıp hizmeti nereden alırsan al mantığındalar. Bir de şaka gibi bizden kaynaklanan durum değil diyorlar. Ben telekomla muhatap olmak istesem parayı onlara verirdim. Ve bu gün 8. gün hala gelen giden kimse yok adamlara soru bile sorulmuyo tersleyip atıyorlar.
Evet arkadaşlar an itibari ile başka iss için churn işlemini başlattım geride kalanlara sabırlar diliyorum...Hocam altyapı değerlerimi üstte paylaştım ayrıca bütün isslerde 100mbps çok rahat alıyorum saha dolabı ile aramdaki mesafe 8 metre ssr margin değeri 16-17 arası geziyor bizim bahsettiğimiz arkadaşları ilgisizliği başka isslerde ping problemi vs. yaşadığımda müşteri temsilcisi direkt cevap verip sorunumu çözebiliyordu
Comnet'e geçeli 14 gün olmadıysa derhal iptal edin, paranızı alın ve başka bir servis sağlayıcısına geçiş yapın.Uzun bir aradan sonra merhaba.
Mevcut servis sağlayıcımın yaptığı sağlam zam sonra Comnet'e transfer oldum. Ping'ler genel olarak aynı fakat örneğin CS:GO oyununda 5-6 ping düşüşü oldu. Davet kodu kullanımıyla da ek 305 gün kullanım verdiler. Toplam 215 gün 894TL'ye mal oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.