Comnet nasıldır?

güncel olarak uzun süredir kullanan birileri var mı hala? son durumlar nedir?
yukarıda yazan ip adresi blacklist olayı doğru bazen bazı sitelerde sorun çıkabiliyor ama genel olarak bir problem yok erişimde. Teknik destekleri kötü geçen destek talebi açayım dedim sadece başlık seçmene izin veriyor bağlantı sorunu yaşıyorum gibi hiçbir detay yazmana izin vermiyor. Fiyatı ucuz olduğu ve işimi gördüğü için devam ediyorum.

yukarıda yazan ip adresi blacklist olayı doğru bazen bazı sitelerde sorun çıkabiliyor ama genel olarak bir problem yok erişimde. Teknik destekleri kötü geçen destek talebi açayım dedim sadece başlık seçmene izin veriyor bağlantı sorunu yaşıyorum gibi hiçbir detay yazmana izin vermiyor. Fiyatı ucuz olduğu ve işimi gördüğü için devam ediyorum.
genel olarak fiber altyapısı olanlar fiyat performans diyor ama bende vdsl var bu altyapı için kullannalar memnun değil galiba

Ben kullanıyorum 2 yıl oldu hala memnunum gayet sorunsuz. Zaten türktelekom altyapısından sağlıyor internet hizmetini fiyat olarak da yarı yarıya diğer firmalara göre halen uygun. 1 aylık bedava referans ile de denenebilir kod bırakıyorum deneyebilirsiniz zaten evrak kargolama olayı da kalkmış gayet basit geçiş süreci. Referans kodu : CMT562NYK

Ben kullanıyorum 2 yıl oldu hala memnunum gayet sorunsuz. Zaten türktelekom altyapısından sağlıyor internet hizmetini fiyat olarak da yarı yarıya diğer firmalara göre halen uygun. 1 aylık bedava referans ile de denenebilir kod bırakıyorum deneyebilirsiniz zaten evrak kargolama olayı da kalkmış gayet basit geçiş süreci. Referans kodu : CMT562NYK
fiber mi vdsl mi

Comnet nasıl valla ben 2022 den beri kullanıyorum. Bir ay önce sınırlı bir kampanya yaptı ve bende 525 gün olacak şekilde uzattım. Kısacası 2025 aralığa kadar internet ücretini vermiş oldum. Comnet şikayet varmı? Bu güne kadar sorun yaşadığım gün sayısı iki elin parmağını geçmez. Aynı sayıda sorunu türknet de Telekom da da yaşadım. 100 MB kullanıyorum. Modeme para vermiyorum. Comnet müşteri hizmetleri nasıl Destek taleplerim en kısa sürede cevaplanıyor. Düşünen varsa referans olarak CMT535FCV yazabilir.

İki gün önce 6 yıldan fazladır kullandığımız Millenicom'dan çıkış kararı vererek Comnet için 12 aylık ödemeyi yaptım. Artan fiyatlar sebebiyle Comnet'e geçtim şu an karşı firmadan onay bekliyor olarak gözüküyor. Comnet'e geçtikten sonra ping değişimlerini/hız değişimlerini buraya atacağım ve artan zaman boyunca kendi yaşadığım sorunları ( eğer olursa ), beğenmediğim kısımları ( eğer olursa ) burada güncelleyeceğim. Şu anlık başvuru sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım.

İki gün önce 6 yıldan fazladır kullandığımız Millenicom'dan çıkış kararı vererek Comnet için 12 aylık ödemeyi yaptım. Artan fiyatlar sebebiyle Comnet'e geçtim şu an karşı firmadan onay bekliyor olarak gözüküyor. Comnet'e geçtikten sonra ping değişimlerini/hız değişimlerini buraya atacağım ve artan zaman boyunca kendi yaşadığım sorunları ( eğer olursa ), beğenmediğim kısımları ( eğer olursa ) burada güncelleyeceğim. Şu anlık başvuru sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım.
An itibariyle bütün onay işlemleri tamamlandı ve geçişimi yaptım. Aşağıya testleri koydum, internet hızımı kendim kopma olmaması için sınırlandırdığımdan dolayı çok bir değişiklik yaşanmadı ama pinglerde bariz düşüklük var. Şu anlık sorun yok ( doğal olarak ) bakalım 2 haftalık süreçte yani iade zamanı bittikten sonra nasıl şekillenecek.

Millenicom:
millenicom-tracert & ping.png

millenicom-bufferbloat.png

Comnet:

comnet-tracert & ping.png

comnet-bufferbloat.png

Ekstradan lol pingim:

lolping-comnet.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri