Comnet nasıldır?

Ben bir soru sormak istiyordum, daha önce de başka bir soru sormuştum tekrardan sormak istedim. Comnet'in müşteri hizmetleri nasıl bazı kesim mafya olarak nitelendiriyor. Sizin görüşünüz nedir?

@erengore Türk Telekom fiber altyapısı yeni aktifleşti. TurkNet ile Comnet arasında kaldım. TurkNet'te kurulum ücreti var mı? Comnet'te yerinde kurulum istemiyorum seçeneği var. Hangisini seçsem sence ve 100 Mbps paket alacağım 1 aylık sonraki aylarda 35 Mbps düşürebiliyor muyum hızı mı?

Ben bir soru sormak istiyordum, daha önce de başka bir soru sormuştum tekrardan sormak istedim. Comnet'in müşteri hizmetleri nasıl bazı kesim mafya olarak nitelendiriyor. Sizin görüşünüz nedir?

Kötü deneyimleri olan insanlar olmuş. Benim herhangi bir sorunum olmadı. İnsanları sık boğaz etmezseniz çokta güzel ilgileniyorlar sağolsunlar.
@erengore Türk Telekom fiber altyapısı yeni aktifleşti. TurkNet ile Comnet arasında kaldım. TurkNet'te kurulum ücreti var mı? Comnet'te yerinde kurulum istemiyorum seçeneği var. Hangisini seçsem sence ve 100 Mbps paket alacağım 1 aylık sonraki aylarda 35 Mbps düşürebiliyor muyum hızı mı?
Evet düşürebilirsiniz.. Türknet te kurulum ücreti var.. comnette kurulum istemezseniz basınız agriyabilir. Babamın evine baglattirdik. Tam kurulum istemedigimiz için turktelekom ekipleri kutuya kadar bağlantınızı sağlayıp bırakıyorlar. Ondan sonra bir başınıza kalıyorsunuz hangi kablo benim derken falan sıkıntı çıkıyor..

Comnet kullanmanızı öneririm. Kurulum ücreti vesayre alıyorlar. Hızı düşürebiliyorsunuz.

Ya şimdi TurkNet ile Comnet arasında kaldım.comnet'te 65 TL fazladan aktivasyon ücreti ve yerinde kurulum 55 TL daha fazla bunun için değer diyorsan başvuruyorum. Davetiye kodun varsa senin kodunla başvurmak isterim.
İnanın bence değer. Özellikle fiber altyapıda değer. Comnet'e geçmenizi öneriyorum.

Davetiye kodumu atmak isterdim ama inanın bir sorun yüzünden şu an oraya erişemiyorum. Başka bir arkadaş ile alabilirsiniz. Comnet Telegram gruplarından birileri olacaktır davet kodu vermek isteyen.

Bu gece sonuna kadar sizin davetiye kodunuzla başvurmak isterim. Binaya fiber yeni döşendi daha önceden hiç abonelik yoktu bunun için kurulum hizmeti alıyorum. Çok teşekkür ederim ilginiz için. @erengore

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı