Comnet nasıldır?

@erengore hocam comnet ipv6 desteğini sağlamayı düşünüyor mu bunla ilgili bilgi verdimi size acaba?
IPv6 desteği şimdilik gündemde değil.

8 ay boyunca kullandım müşteri desteği diye bir şey yok. İnternette sürekli kopmalar olmaya başladı her attığım ticketi kapatıyorlardı en son sinirlenip ilgilenmeniz lazım kardeşim bağlantım kopuyor sürekli dedim baktık 7 saattir sorunsuz bağlısınız diyor. Evet dedim gece koptu internetim yarım saatten fazla bekledim internetim gelmedi gece attığım ticketi sabah cevaplayıp 7 saattir internetiniz çalışıyor dediniz falan dedim neyse aralıklı aralıklı ticketlere cevap verdim akşam 12ye doğru dedi ki kesilme falan yok tekrar rahatsız ederseniz üyeliğinize son verilecektir(kesilmeye devam ediyordu bunları konuşurken). Dedim ki kesilmeler ben size yazarken bile devam ediyor falan filan hiçbir hakaret hiçbir argo kullanmamış olmama rağmen birdenbire müşteri temsilcisi dedi ki bu şekilde konuşmaya devam ederseniz internet hizmetinize son vereceğiz. Dedim ki parasını veriyorum tepe tepe kullanırım hiçbir şey de yapamazsın. İnternetimi gecenin 12'sinde kestiler ve sıfırdan kurulum için TurkNet'i aradığımda hattınızı tamamen kesmişler en baştan kurulum yapılacak falan diyerek kurulum ücretini tekrar ödettiler. Hem faturasını ödediğim ay internetimi kullanamadım hem de tamamen hattımı kestikleri için tekrar kurulum bedeli ödedim. Tüketici hakları mahkemesine başvurdum dönüş gelirse bu yorumu yanıtlayarak bilgilendiririm sizi. Hesabıma giriş yaptığımda şifre yanlış diyor şifreyi sıfırlamak istediğimde de bu hatayı alıyorum içerideki kredi kartı bilgilerimi silmeme bile izin yok.

2022-02-04 01_06_30-Parolamı Unuttum - Comnet.png

8 ay boyunca kullandım müşteri desteği diye bir şey yok. İnternette sürekli kopmalar olmaya başladı her attığım ticketi kapatıyorlardı en son sinirlenip ilgilenmeniz lazım kardeşim bağlantım kopuyor sürekli dedim baktık 7 saattir sorunsuz bağlısınız diyor. Evet dedim gece koptu internetim yarım saatten fazla bekledim internetim gelmedi gece attığım ticketi sabah cevaplayıp 7 saattir internetiniz çalışıyor dediniz falan dedim neyse aralıklı aralıklı ticketlere cevap verdim akşam 12ye doğru dedi ki kesilme falan yok tekrar rahatsız ederseniz üyeliğinize son verilecektir(kesilmeye devam ediyordu bunları konuşurken). Dedim ki kesilmeler ben size yazarken bile devam ediyor falan filan hiçbir hakaret hiçbir argo kullanmamış olmama rağmen birdenbire müşteri temsilcisi dedi ki bu şekilde konuşmaya devam ederseniz internet hizmetinize son vereceğiz. Dedim ki parasını veriyorum tepe tepe kullanırım hiçbir şey de yapamazsın. İnternetimi gecenin 12'sinde kestiler ve sıfırdan kurulum için TurkNet'i aradığımda hattınızı tamamen kesmişler en baştan kurulum yapılacak falan diyerek kurulum ücretini tekrar ödettiler. Hem faturasını ödediğim ay internetimi kullanamadım hem de tamamen hattımı kestikleri için tekrar kurulum bedeli ödedim. Tüketici hakları mahkemesine başvurdum dönüş gelirse bu yorumu yanıtlayarak bilgilendiririm sizi. Hesabıma giriş yaptığımda şifre yanlış diyor şifreyi sıfırlamak istediğimde de bu hatayı alıyorum içerideki kredi kartı bilgilerimi silmeme bile izin yok.

Eki Görüntüle 1294388

Bu söylediğiniz hangi ISS?

Sözleşmeyi incelerseniz Comnet'in sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkına sahip olduğunu göreceksiniz. Altyapı kaynaklı sorun olan müşterilerin sözleşmelerini feshediyor anladığım kadarıyla. Benim 1 seneyi geçecek dört dörtlük internet alıyorum.

1647676244785.png

Merak ettiklerinizi sorabilirsin 1 yıldır kullanıyorum :)
Daha iyi fikir edinmek isterseniz Telegram ve Facebook gruplarına katılıp bilgi edinebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1336253

Merak ettiklerinizi sorabilirsin 1 yıldır kullanıyorum :)
Daha iyi fikir edinmek isterseniz Telegram ve Facebook gruplarına katılıp bilgi edinebilirsiniz.
Tek bir soru soracağım sadece; müşteri hizmetleri nasıl? Tavırları filan biraz farklı şeyler duydum'da.

Tek bir soru soracağım sadece; müşteri hizmetleri nasıl? Tavırları filan biraz farklı şeyler duydum'da.
Dostum kişiden kişiye değişiyor sana kusursuz dersem hata etmiş olurum.
Düzgün konuşulduğu takdirde hiçbir problem yaşayacağını düşünmüyorum hadi onu geçtim alt yapın iyiyse adamlara selam bile vermiyorsun verilen hizmete bakıyorsun sadece.
Benim veya forumda ya da gruplarda 2-3 kişinin dediğine bakma derim o kişinin nasıl konuştuğunu tam olarak bilemiyoruz en iyisi gruplara gir çoğunluk ne diyor ona bir bak.
Örnek veriyorum geçende biri küfürlü başlık açtı destek sisteminde o yüzden kapandı böyle bir hakka sahip değilsin karşıdaki de bir insan yapabilecekleri sınırlı ve küfürlü başlık açması çok yanlış.

Altyapısı sorunlu kişilerle uğraşmak yerine sözleşmeyi tek taraflı olarak fes ediyorlar bence mantıklı. Zaten alt yapın sağlamsa aramıyorsunuz müşteri hizmetlerini arkadaşın dediği gibi. Verdikleri internet hizmeti çok iyi. Onun dışında ben herhangi bir kötü tavırla karşılaşmadım..

Altyapısı sorunlu kişilerle uğraşmak yerine sözleşmeyi tek taraflı olarak fes ediyorlar bence mantıklı. Zaten alt yapın sağlamsa aramıyorsunuz müşteri hizmetlerini arkadaşın dediği gibi. Verdikleri internet hizmeti çok iyi. Onun dışında ben herhangi bir kötü tavırla karşılaşmadım..
Sorunlu kişilerin iptal etmiyorlar aslında arıza yaşayan kişi sorunu çözülmeyince sinirleniyor tavrı değişiyor işte o zaman iptal ediyorlar ama adamların yapabilecek bir şeyi varsa zaten arıza kaydı bırakıyorlar.
Adsl hizmeti bilerek vermiyorlar çünkü çok fazla arıza oluyor yaşanılan arızayı kullanıcı alt yapı kaynaklı değil de firma kaynaklı sanıyor başlıyor kötülemeye :) Örnek: Türknet şu anda piyasada gigabit hızlar veren firma bu firmadan başka var mı bu hızları sağlayan bu fiyatlara ? yok değil mi bu da kalitelerini göstermiyor mu ama adamlar adsl hizmeti verdiği için yaşanılan problemlerde Türknet kötü oluyor. Sonra millet ön yargı ile bakmaya başlıyor :) O kişinin alt yapısı ile senin bir değil ki aynı şeyleri yaşayacağınızın garantisi yok...Alt yapı iyiyse her firma iyidir sadece fiyatlar ve pingler değişiyor bana göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı