Comnet nasıldır?

Yani aslında altyapının niteliklerine göre değişir. Bazı ADSL altyapıları epey sağlıklı oluyor. Arkadaşım benim pingimden düşük almıştı geçmişte ADSL TurkNet ile. ADSL altyapısı vardı ama altyapısı pek ping yapmıyordu. Ama görünüşe bakarsak sizin ki pek sağlıklı değil ve biraz yapıyor gibi gözüküyor. Bu altyapıda durulmaz. Sol altyapısı sizi memnun edecektir.

Hmm anladım geçersem Millenicom sol altyapısı 50mbqs geçeceğim ama şu adamdaki gibi saçma sorunlar yaşamaktan korkuyorum;

index-png.831116

Ayrıca Smart TV'den Netflix ve Prime videoya çok zor erişiyormuş.
Belki görmemişsinizdir VDSL 64mbqs altayapım mevcut.

Dosya Ekleri

• index.png
    index.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 185
Hmm anladım geçersem Millenicom sol altyapısı 50mbqs geçeceğim ama şu adamdaki gibi saçma sorunlar yaşamaktan korkuyorum;

index-png.831116

Ayrıca Smart TV'den Netflix ve Prime videoya çok zor erişiyormuş.
Belki görmemişsinizdir VDSL 64mbqs altayapım mevcut.
VDSL 64 Mbps altyapınız SOL üzerinden mi mevcut? Yoksa TT üzerinden mi mevcut?

hmm anladım geçersem millenicom sol altyapısı 50mbqs geçeceğim ama şu adamdaki gibi saçma sorunlar yaşamaktan korkuyorum.
Hocam SOL'de böyle sorunlar olsaydı insanlar tercih etmezdi. Elbet ordaki adam bir şeyi yanlış yapmıştır.
VDSL 64mbqs TT.
Fiber 100mbqs sol.
Az önce ADSL altyapısında değil miydiniz hocam :) benimde kafamı karıştırdınız?

bu SOL'un değilde daha çok milleninin sorunu sanırsam
Milleni kullanmayın. SOL altyapısında SOL kullanın. Bunun üstüne konuşmaya bile gerek yok. SOL altyapısında SOL kullanın hocam. Bence aslında şu an bunu bile konuşmak yersiz hocam neden derseniz hocam fiber altyapınız varken niye VDSL kullanasınız? SOL Fiber'e geçin. Merak etmeyin pişman olmazsınız. Evinizde ekstradan kaliteli bir router var ise Türkcell'in cihazını Bridge moduna alıp onu kullanırsınız. Çok rahat edersiniz. Benim SOL altyapım olsa direk onu kullanırım zaten.

Az önce ADSL altyapısında değil miydiniz hocam :) benim de kafamı karıştırdınız?

Hocam anlatamadım sanırsam özür dilerim tam olarak açıklayayım.
Binamda 64mbqs VDSL ve 100mbqs Sol altyapısı mevcut.
Ben şu anda 16mbqs ADSL Türk Telekom kullanıyorum ve bu değerleri alıyorum.
Geçersem ya VDSL altyapıya ya da SOL altyapısına geçeceğim umarım anlatabilmişimdir.
Milleni kullanmayın. SOL altyapısında SOL kullanın. Bunun üstüne konuşmaya bile gerek yok. SOL altyapısında SOL kullanın hocam. Bence aslında şu an bunu bile konuşmak yersiz hocam neden derseniz hocam fiber altyapınız varken niye VDSL kullanasınız? SOL Fiber'e geçin. Merak etmeyin pişman olmazsınız. Evinizde ekstradan kaliteli bir router var ise Türkcell'in cihazını Bridge moduna alıp onu kullanırsınız. Çok rahat edersiniz. Benim SOL altyapım olsa direk onu kullanırım zaten.
hocam iyi hoş diyorsunuz da superonline kendi sitesinde 50mbqs için 149tl para istiyor benim max bütçem ise 100tl zorlarsam 105'e felan çıkarım kısa vadede hiç birşey olsada uzun vadede 5tl bile önemli etken oluyor babamı geçmeye zor ikna ediyorum zaten yoksa o sırf tivibu için adsl tt kullanmaya devam edecek.

Hocam anlatamadım sanırsam özür dilerim tam olarak açıklayayım.
Binamda 64mbqs VDSL ve 100mbqs Sol altyapısı mevcut.
Ben şu anda 16mbqs ADSL Türk Telekom kullanıyorum ve bu değerleri alıyorum.
Geçersem ya VDSL altyapıya ya da SOL altyapısına geçeceğim umarım anlatabilmişimdir.

hocam iyi hoş diyorsunuz da superonline kendi sitesinde 50mbqs için 149tl para istiyor benim max bütçem ise 100tl zorlarsam 105'e felan çıkarım kısa vadede hiç birşey olsada uzun vadede 5tl bile önemli etken oluyor babamı geçmeye zor ikna ediyorum zaten yoksa o sırf tivibu için adsl tt kullanmaya devam edecek.
Hocam öyle diyorsanız yine de SOL üzerinden Fiber hizmetiyle Milleni yada SOL'den hizmet sağlayan bir firmaya geçin. VDSL bence pek tatlı bir şey değil. Millenicom Fiber ile download ve upload hızlarınız yüksek olur. Sizi direk bir konuya yönlendireyim. Millenicom'un ping değerlerine bakabilirsiniz.
Millenicom başvuru sürecim | Technopat Sosyal
Buyurun. Burada ping değerleri vb. Herşey mevcut. O hocamın altyapısı iyi bir VDSL altyapı nerdeyse ping yapmayan türden. Buyrun bakın pinglerine.

Pingler normalde çok iyi ama dün inanılmaz kötüydü. Sitesinden baktığımda dün bir problem olduğu yazıyordu. Normalde pingler çok iyi. Comnet alırsanız statik ıp ile alın bence çünkü CGNAT havuzuna alıyorlar direk. Comnet'de statik IP'm olsa mükemmel olurdu ama daha statik ıp almadım. Düşünüyorum. Comnet alınca statik ıp ile hizmet almanızı tavsiye ederim. Download hızınız gün içinde az çok değişiyor. Ben fiber kullanıcısıyım. Router'im çok iyi olmasına rağmen 93 Mbps Download'ın üzerini görmedim.

Eksileri:
CGNAT havuzu.
Download değişkenliği ve olması gerekenden çok az daha düşük olması.
Müşteri hizmetleri epey bir değişik başta çok iyilerdi bize karşı, hala da iyiler ama tortue hocamın internetini memnun olmadığı için kesince açıkcası endişe verici olmaya başladı.
Bunları göz önünde bulundurun.

Ben 35 Mbps olan paketini alacağım sence alınır mı 80 TL değer mi güzel ping değerleri ve hızlı internetim olur mu ve ankaradayım bu etki eder mi comnet data Center İstanbul'da sonuçta.

Hocam öyle diyorsanız yine de SOL üzerinden Fiber hizmetiyle Milleni yada SOL'den hizmet sağlayan bir firmaya geçin. VDSL bence pek tatlı bir şey değil. Millenicom Fiber ile download ve upload hızlarınız yüksek olur. Sizi direk bir konuya yönlendireyim. Millenicom'un ping değerlerine bakabilirsiniz.
Millenicom başvuru sürecim | Technopat Sosyal
Buyurun. Burada ping değerleri vb. Herşey mevcut. O hocamın altyapısı iyi bir VDSL altyapı nerdeyse ping yapmayan türden. Buyrun bakın pinglerine.
hmm teşekkür ederim yazdım cevap bekliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı