ErenSelki
Femtopat
inşallah ulaşabilirsemHaberlerinizi bekliyoruz.![]()
inşallah ulaşabilirsemHaberlerinizi bekliyoruz.![]()
Elbette olur. Pinginiz en azından benden düşük olacaktır. Comnet Data Center'a SpeedTest atıp sonuçları bizimle paylaşır mısınız?Hocam merhabalar.
Comnet'in merkezi ile aramda 2-2,5 km var. Bunun bana + yönde bir şeyi olur mu ?
Elbette olur. Pinginiz en azından benden düşük olacaktır. Comnet Data Center'a SpeedTest atıp sonuçları bizimle paylaşır mısınız?
SpeedTest uygulaması üzerinden test yapmanızı tavsiye ederim. Oradan ping fazla çıkıyor bana sorarsanız.
Hocam size 2 ay önce gelen VDSL ne kadar da kötüymüş böyle. Firmalardan altyapı sorgulatın. Fiber altyapı varsa ona geçin. Yoksa bu altyapı size epey çektirir. VDSL altyapınız iyi olsa benden daha düşük ping alırsınız ama ben Bolu'dan Comnet'e 10ms ile bağlanıyorum. Siz dibinden 10ms ile bağlanıyorsunuz. Hocam altyapı kötü dediğim gibi Fiber altyapı falan belki olabilir. Altyapı sorgulatın.Speedtest sonucum da bu şekilde.
Bulunduğum yere VDSL yaklaşık 2 ay önce geldi. Taahhüt biter bitmez değiştireceğim. Şu an mecburen speedtestlerinize ekmek banmaktayım![]()
Sayın hocam ekranın sol üstünde VPN yazıyor. VPN kapalı değil mi?Speedtest sonucum da bu şekilde.
Bulunduğum yere VDSL yaklaşık 2 ay önce geldi. Taahhüt biter bitmez değiştireceğim. Şu an mecburen speedtestlerinize ekmek banmaktayım![]()
Şu an Türk Telekom'da 16mbps ADSL paket kullanıyorum yanlış anlaşılma oldu sanırım. Bunun bitmesini bekliyorum. Başka bir firmadan VDSL hizmete geçiş yapacağım, bunun araştırmasını yapmaktayım hala karar veremedim.Hocam size 2 ay önce gelen VDSL ne kadar da kötüymüş böyle. Firmalardan altyapı sorgulatın. Fiber altyapı varsa ona geçin. Yoksa bu altyapı size epey çektirir. VDSL altyapınız iyi olsa benden daha düşük ping alırsınız ama ben Bolu'dan Comnet'e 10ms ile bağlanıyorum. Siz dibinden 10ms ile bağlanıyorsunuz. Hocam altyapı kötü dediğim gibi Fiber altyapı falan belki olabilir. Altyapı sorgulatın.
Sayın hocam ekranın sol üstünde VPN yazıyor. VPN kapalı değil mi?
Anladım hocam bende diyorum bu nasıl VDSL. Hocam yeni yapılmış VDSL altyapı sizi memnun edecektir. Comnet'e de yakınsanız düşünebilirsiniz.Şu an Türk Telekom'da 16mbps ADSL paket kullanıyorum yanlış anlaşılma oldu sanırım. Bunun bitmesini bekliyorum. Başka bir firmadan VDSL hizmete geçiş yapacağım, bunun araştırmasını yapmaktayım hala karar veremedim.
Netspeed altyapı sorgulama maksimum 79mbps gösteriyor ama fiber değil dolapla aramda 120m gözüküyor.
VPN kapalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.