Comnet nasıldır?

Elbette olur. Pinginiz en azından benden düşük olacaktır. Comnet Data Center'a SpeedTest atıp sonuçları bizimle paylaşır mısınız?
1610093463944.png

Doğru mu yaptım bilmiyorum. Yanlışsa detaylı anlatır mısın?

Eki Görüntüle 823668

Doğru mu yaptım bilmiyorum. Yanlışsa detaylı anlatır mısın?
SpeedTest uygulaması üzerinden test yapmanızı tavsiye ederim. Oradan ping fazla çıkıyor bana sorarsanız.

Bir de sanırım altyapınız kötü durumda. Download değerleri iyi değil ve Jitter mevcut.

Speedtest sonucum da bu şekilde.

Bulunduğum yere VDSL yaklaşık 2 ay önce geldi. Taahhüt biter bitmez değiştireceğim. Şu an mecburen speedtestlerinize ekmek banmaktayım :(

Dosya Ekleri

• 1610094123652.png
    1610094123652.png
    151,1 KB · Görüntüleme: 79

Bulunduğum yere VDSL yaklaşık 2 ay önce geldi. Taahhüt biter bitmez değiştireceğim. Şu an mecburen speedtestlerinize ekmek banmaktayım :(
Hocam size 2 ay önce gelen VDSL ne kadar da kötüymüş böyle. Firmalardan altyapı sorgulatın. Fiber altyapı varsa ona geçin. Yoksa bu altyapı size epey çektirir. VDSL altyapınız iyi olsa benden daha düşük ping alırsınız ama ben Bolu'dan Comnet'e 10ms ile bağlanıyorum. Siz dibinden 10ms ile bağlanıyorsunuz. Hocam altyapı kötü dediğim gibi Fiber altyapı falan belki olabilir. Altyapı sorgulatın.

Sayın hocam ekranın sol üstünde VPN yazıyor. VPN kapalı değil mi?

Hocam size 2 ay önce gelen VDSL ne kadar da kötüymüş böyle. Firmalardan altyapı sorgulatın. Fiber altyapı varsa ona geçin. Yoksa bu altyapı size epey çektirir. VDSL altyapınız iyi olsa benden daha düşük ping alırsınız ama ben Bolu'dan Comnet'e 10ms ile bağlanıyorum. Siz dibinden 10ms ile bağlanıyorsunuz. Hocam altyapı kötü dediğim gibi Fiber altyapı falan belki olabilir. Altyapı sorgulatın.

Sayın hocam ekranın sol üstünde VPN yazıyor. VPN kapalı değil mi?
Şu an Türk Telekom'da 16mbps ADSL paket kullanıyorum yanlış anlaşılma oldu sanırım. Bunun bitmesini bekliyorum. Başka bir firmadan VDSL hizmete geçiş yapacağım, bunun araştırmasını yapmaktayım hala karar veremedim.
Netspeed altyapı sorgulama maksimum 79mbps gösteriyor ama fiber değil dolapla aramda 120m gözüküyor.

VPN kapalı.

Şu an Türk Telekom'da 16mbps ADSL paket kullanıyorum yanlış anlaşılma oldu sanırım. Bunun bitmesini bekliyorum. Başka bir firmadan VDSL hizmete geçiş yapacağım, bunun araştırmasını yapmaktayım hala karar veremedim.
Netspeed altyapı sorgulama maksimum 79mbps gösteriyor ama fiber değil dolapla aramda 120m gözüküyor.

VPN kapalı.
Anladım hocam bende diyorum bu nasıl VDSL. Hocam yeni yapılmış VDSL altyapı sizi memnun edecektir. Comnet'e de yakınsanız düşünebilirsiniz.

Selamlar bu tür konularda çok bilgili değilim o yüzden buraya yazmak istedim altyapım Türk Telekom fiber 1ay sonra comnete geçmeyi düşünüyorum comnet merkezi ile aramda 15km mesafe var sizce değerlerim size kıyasla nasıl olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı