Comnet nasıldır?

Gerçekten çok iyi olur değerli hocam. Düşünebilirsiniz.
@C4shFL0w hocam evde 60 Mbps alıyorum sinirden elim ayağım titriyor. Sizde de benzer mi durum şu an?

Bende normaldi hocam 110-120 ydi hatta..

Çok memnunum hocam. Modem ile ilgili problemim var onuda comnet çözemez zaten archer c5v kronik sorunu wifi bağlantısı kesiyor 5ghz de.. TT ekibi geldi kontrol etti sözde.. 2.4 te kullanın wi-fi adı değiştirmeyin dedi. Biz bilmiyoruz sanki 2.4 te kullanmasını :)

CGNAT ıp zaten. O yüzden pek umursamadım hocam. Hocam bir de 2.4 GHz ile yaptım testi. Kablolu bağlantı ile yapılmadı test.

Valorantaki ping değerleri nasıl? Şu attığımda tablodaki hali.

Valorant Screenshot 2020.12.09 - 17.17.00.26.png

Eki Görüntüle 831253
Hocam sunucu adresini verirseniz test yapabilirim. Onun dışında eğer bir siteyle test edilebiliyorsa o siteyi de atabilirsiniz.

Eki Görüntüle 831253
Bir siteden ping attım. TR serveri yoktu ama Frankfurt sunucusu EUW'da 52ms dedi.

Hocam sunucu adresini verirseniz test yapabilirim. Onun dışında eğer bir siteyle test edilebiliyorsa o siteyi de atabilirsiniz.

Valorant Frankfurt sunucusunun IP adresini bilmiyorum. Valorant yüklü ise bakabilir misin oradan?

Telekom 900 TL cayma bedeli çıkardı. Büyük ihtimalle thh vereceğim. 1 kuruşunu hak etmiyor.

Valorant Frankfurt sunucusunun IP adresini bilmiyorum. Valorant yüklü ise bakabilir misin oradan?

Telekom 900 TL cayma bedeli çıkardı. Büyük ihtimalle thh vereceğim. 1 kuruşunu hak etmiyor.
Valorant maalesef yüklü değil. PC'den oyun oynamıyorum ancak yakın zamanda bir gaming laptop ulaşacak elime. Hediye olarak gelecek. O zaman bakabilirim.

Telekom 900TL'ye değmez. Bence biraz sabretmenizde yarar var hocam. Eğer THH'nin sizin lehinize bir karar vereceğine eminseniz THH'ye başvurun. Ben yine de cayma bedeli ödemeden sizi çıkartacaklarını düşünmüyorum. Bir bedel ödersiniz bence hocam. Ama denemekte elbette yarar var.

Valorant maalesef yüklü değil. PC'den oyun oynamıyorum ancak yakın zamanda bir Gaming laptop ulaşacak elime. Hediye olarak gelecek. O zaman bakabilirim.

Telekom 900TL'ye değmez. Bence biraz sabretmenizde yarar var hocam. Eğer Thh'nin sizin lehinize bir karar vereceğine eminseniz Thh'ye başvurun. Ben yine de cayma bedeli ödemeden sizi çıkartacaklarını düşünmüyorum. Bir bedel ödersiniz bence hocam. Ama denemekte elbette yarar var.

4 aydır çekmediğim kalmadı pingle ilgili. Kaç tane yöntem denedim statik ıp bile aldım sonuç. Yine berbat network amiri ile konuştum o ise zaten ayrı kafada. 60 ping iyi deyip konuya kapatmaya çalışıyor. İki katı kadar ping iyi miş onlara göre.

Sabır falan kalmadı artık. Cidden bıktırıyorlar insanı çağrı merkezinde gereksiz mh kullanmıyorum zaten bir işe yaramıyorlar. Oradan 10-20 TL düşürsünler bana oradan hizmet vermesinler. Boşu boşuna gereksiz mh para ödüyorum.

Saçma sapanda ping değerleri alıyorum zaten pop noktalarından dolayı. Telekom Frankfurt'a 43 ms veriyor ilk çıkışı bana ulaşan 60 yani ne anladım o zaman ben Frankfurt'a bulunan veri merkezinden.

4 aydır çekmediğim kalmadı pingle ilgili. Kaç tane yöntem denedim statik ıp bile aldım sonuç. Yine berbat network amiri ile konuştum o ise zaten ayrı kafada. 60 ping iyi deyip konuya kapatmaya çalışıyor. İki katı kadar ping iyi miş onlara göre.

Sabır falan kalmadı artık. Cidden bıktırıyorlar insanı çağrı merkezinde gereksiz mh kullanmıyorum zaten bir işe yaramıyorlar. Oradan 10-20 TL düşürsünler bana oradan hizmet vermesinler. Boşu boşuna gereksiz mh para ödüyorum.

Saçma sapanda ping değerleri alıyorum zaten pop noktalarından dolayı. Telekom Frankfurt'a 43 ms veriyor ilk çıkışı bana ulaşan 60 yani ne anladım o zaman ben Frankfurt'a bulunan veri merkezinden.
Haklısınız hocam bir de Comnet deneyin bakalım. Tekrar söyleyeyim. İlk bence bir CGNAT'ı test edin. Değerleri not alın. Sonrasında statik ip'yi de denersiniz.

Haklısınız hocam bir de comnet deneyin bakalım. Tekrar söyleyeyim. İlk bence bir CGNAT'ı test edin. Değerleri not alın. Sonrasında statik IP'yi de denersiniz.

Şu IP adreslerine ping veya tracert dener misin?

Valorant Frankfurt: 104.160.143.124.
Fortnite Frankfurt: 52.94.17.134 buna direkt olarak tracert yapar mısın?
FACEIT Frankfurt:85.14.248.135.

Bir de Twitch'e ping atar mısın?

Hocam önceden Türk Telekom fiber kullanıyordum. Şuraya ping değerlerimi bırakayım, geçinceki ping değerlerim ile karşılaştırırız:
vie.valve.net 32MS.
TR. Leagueoflegends 12MS.
R6 server 39-45MS.

Rocket League Avrupa serverleri: Yakın bölgelerde 57MS, Avrupa'nın uzak bölgesindeki Server'e 92MS.

Fortnite: 28-55MS (aralığın fazla olmasının sebebi Server'in rezalet olması)

Ping değerlerin önceden bu şekildeydi. Geçiş yapınca ki değerlerim ile ilgili bilgilendirmeyi buradan yapacağım. Tracert sonuçlarımı da paylaşacağım.
100 Mbps Download'lı paketi aldım. Bakalım hızın tamamını verebilecek mi?
ASUS RT-AX82U routerini aldım. Bakalım router ile uyumlu çalışabilecek mi?

Ben de TTNET kullanıyorum CS:GO ping aniden fırlıyor birçok oyunda böyle.

Şu IP adreslerine ping veya tracert dener misin?

Valorant Frankfurt: 104.160.143.124.
Fortnite Frankfurt: 52.94.17.134 buna direkt olarak tracert yapar mısın?
FACEIT Frankfurt:85.14.248.135.

Bir de Twitch'e ping atar mısın?

Valorant: 50ms (2.4 Ağında yaptım haliyle azda olsa pingim var. 2 cihazdan indirme yapıyorum)
1610453264611.png

Fortnite: Oyun içinde daha düşük burda biraz yüksek çıktı.
1610453461725.png

FACEİT: Oyun içinde daha düşük vereceğini düşünüyorum sebebine gelirsek bunun gibi yaptığım testlerde nedense oyun içine girince daha düşük oluyor. Dediğim gibi Fortnite'da 45'e düştüğü de oluyor.
1610453546108.png

Bu testler yoğunluk olan 2.4 Ağında yapıldı. En düşük değere odaklanmanızı tavsiye ederim. Bir de şu an ki bilgisayarım 5 Ghz desteklemiyor. Desteği olsaydı 5 Ghz'den yapardım ama 2.4 bandında g teknolojisi ile bağlanıyorum.
Bir de hocam:
Değişkenlik.png

10ms'lik değişkenlik var. Bu POP noktasının kötü olmasıyla mı alakalı? Bazı yerlerde bu yok ama hep bu adreste böyle bir değişkenlik oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı