Comnet nasıldır?

ghostrtr

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
1.102
Çözümler
3
Arkadaşlar, bugün TT'den Comnet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu, sorun yaşayan var mı? Altyapım fiber ve 100 MB destekliyor.
 
Arkadaşlar, bugün TT'den Comnet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu, sorun yaşayan var mı? Altyapım fiber ve 100 MB destekliyor.
Ben kullanıyorum. Fiber altyapıda daha az problem yaşarsınız. Ben de fiberde kullanıyorum. Sorun yaşayanlar her sağlayıcıda olduğu gibi oluyor. Genelinde ben memnun olduğumu söyleyebilirim.
1623693692113.png
 
TurkNet nasıl acaba Şikayetvar'da çok fazla şikayet almış forumlarda da kötülüyorlar neye göre kime göre internet iyi acaba?

Ben kullanıyorum fiber altyapınız varsa çok sorun çıkmıyor. VDSL altyapıda çok çekmiştim TurkNet'ten TT kaynaklı. Fiberde destek kaydım 1 tanedir oda 95 Mbit'e sabitleniyor hız o. Ek olarak modem ücreti almaya başlarlarsa Comnet geçerim.
 
Eğer fiber internetiniz varsa TurkNet derim ben. Bende de mevcut ve tek tarife alabileceğiniz en iyi hızı veriyor. 95 liraya 100 mb/s internet alıyorum dolayısıyla. Ama normalde 85 lira, alabileceğiniz en yüksek hızı 10 lira farkla 95 liraya satıyorlar, onlara ulaşarak 95 liralık'a geçirebiliyorsunuz üstelik herhangi bir cayma bedeli yok. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve herhangi bir kesinti vs. ile karşılaşmadım. Şiddetle öneririm. Ayrıca modeminiz yeterliyse herhangi bir modem alışverişine gerek kalmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı