Comnet nasıldır?

Dostum Benim alt yapı 65 mbps. Comnet'e geçtim kablonet'den sonra. Çoğu şeyde pingim yüksek. Anormal derecede yüksek. İstanbulda düşük olması gerekirken yüksek herşeyde. Modemden dolayımı bilemedim Nezaman yayın açsam yaklaşık 1-2 saat sonra İnternet Deli gibi yavaşlıyor Download Upload düşüyor. Yayın açmadığım zaman 1 kere daha başıma geldi bu durum. Geçenlerde de saat akşam 10 da herkesin interneti gitti. Bütün Comnet kullananlar (facebook formunda yazılanlara göre) internetin gittiğini söyledi. Comnet'in iyi olduğunu kağıt üstünde söyliyebiliriz ama gerçek koşullar altında değil. NetSpeed'e geçeceğim. Adamları aradığımda alt yapımız sunucu server vs yeni. Herhangi bir kopma durumu olmaz dediler. Ping de olmaz dediler.
 
Çok iyi bir ban sistemleri var, aman dikkat konuşurken sesinizi yükseltirsiniz yada yanlışlıkla yaptıkları ayıbı/kusuru/yanlışı şikayet edeceğinizi azınızdan kaçırırsınız.

Yandınız; Bir daha ne sitelerine girebilirsiniz nede telefonlarınıza cevap verirler. Paranızda ne olur meçhul. "İadesi yapılacak mı?" ne olacak hiçbir bilgiye ulaşamazsınız canları isterse yaparlar.
 
Konuyu bir tık Hortlatacağım.

Comnet'den çıktım. Birkaç ay kullandıktan sonra Netspeed'e geçtim.NetSpeed bunlardan kat kat iyi. Download oranım fazla ve ping de düşük. Olabilecek en yüksek download upload'ı veriyor. Taşındığımdan dolayı fiber'e geçtim. Fiber'de uzaklıktan dolayı ping bir tık arttı ve aradaki fark sadece download upload yaparken ping girmemesi oldu. Turkcell alt yapı.
 

Geri
Yukarı