Comnet nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Nisan sonunda taahhüdüm bitiyor ve Türk Telekom'dan çıkmayı planlıyorum ancak hangi paketi seçsem bilemiyorum çünkü babam sağ olsun hangisi ucuzsa ona gidiyor.
Sağ olsun çok bilmiş(!) şok marketimiz, şoknet adında internet çıkarmış, 16Mbps download veriyorlar ve 70₺ fiyatı.
Ben de araştırdım Comnet'e denk geldim. O da 70₺ ve 35Mbps. İki ISS'yi de duymadım pek, nasıldır. Önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nisan sonunda taahhüdüm bitiyor ve Türk Telekom'dan çıkmayı planlıyorum ancak hangi paketi seçsem bilemiyorum çünkü babam sağ olsun hangisi ucuzsa ona gidiyor.
Sağ olsun çok bilmiş(!) şok marketimiz, şoknet adında internet çıkarmış, 16Mbps download veriyorlar ve 70₺ fiyatı.
Ben de araştırdım Comnet'e denk geldim. O da 70₺ ve 35Mbps. İki ISS'yi de duymadım pek, nasıldır. Önerir misiniz?
Altyapınızı sorgulayın önce. Gidip 16 Mbps almayın boşuna, sonra öneri verebiliriz.

Bölgenize göre (İstanbul /Kocaeli) en düşük ping değerlerini sunmayı vaat eden ISS Comnet.
Alternatif olarak Netspeed'i de düşünebilirsiniz. Ben kullanıyorum 9 ay oldu yaklaşık. Tracert çıkışlarını Telekom üzerinden veriyor fena değil.
Port durumunuzu öğrenebilir miyiz?

9 ay GIBIRNet kullandım ADSL ile, peeringleri Comnet'den yapıyor.

Manavgat'dayım, ping değerleri 16Mbps ADSL'de İstanbul Valorant sunucusuna 16-18
Frankfurt 49-51 civarındaydı.
Şu anda TurkNet 100 Mbps VDSL kullanıyorum, İstanbul Valorant 19-21, Frankfurt 52-54 civarı.

Bende GIBIRNet'e veya Comnet'e VDSL ile tekrardan abone olacağım, Comnet'in yeni fiyatlarını bekliyorum sadece.

Bölgenize göre (İstanbul /Kocaeli) en düşük ping değerlerini sunmayı vaat eden ISS Comnet.
Alternatif olarak Netspeed'i de düşünebilirsiniz. Ben kullanıyorum 9 ay oldu yaklaşık. Tracert çıkışlarını Telekom üzerinden veriyor fena değil.
Atıyorum hemen
1649675304542.png

98 TL'ye 100 Mbps VDSL bakabilirsin altyapı sorgudan.

Konu babamdan kaynaklı hocam. 70TL'ye şokneti buldu diye ona gidiyordu, ben de o tarz ne üydüğü belirsiz markadansa Comnet'e yönelmeyi tercih ettiğimden caydırmaya çalışıyorum.
Altyapınızı sorgulayın önce. Gidip 16 Mbps almayın boşuna, sonra öneri verebiliriz.

80Mbps VDSL diye çıkıyoreğer sorduğunuz bu ise.

Atıyorum hemen

Eki Görüntüle 1356158

Konu babamdan kaynaklı hocam. 70TL'ye şokneti buldu diye ona gidiyordu, ben de o tarz ne üydüğü belirsiz markadansa Comnet'e yönelmeyi tercih ettiğimden caydırmaya çalışıyorum.

80Mbps VDSL diye çıkıyoreğer sorduğunuz bu ise.
Evet bu. Kablolarınız sağlamsa bundan daha iyi hızlar alabilirsiniz.

Kurulduğundan bu yana kullanılıyorum verdiği hizmetten memnunum.
Genelde yeni kurulan firmalarda ping sorunu akşamları düşüşler birçok sorun olur sunucu tarafında ama hiçbir problem yaşamadım. VDSL de kullandım fiber de :)

- Özellikle Marmara bölgesi ve çevresinde oturuyorsan ve alt yapın iyiyse alabilirsin.
- Mh konusunda çok iyi olduklarını söyleyemem ama kötü de değiller kullanıcıya göre değişiyor. Eğer Netspeed kadar kaliteli MH sahip olsalardı bambaşka olurdu her şey. Ben verdikleri hizmette bakıyorum MH selam bile vermiyorum işim düşmüyor.

Dosya Ekleri

• 1649695002872.png
    1649695002872.png
    58,7 KB · Görüntüleme: 112
Birkaç kişi yazmış onlara ekleme yapayım.
Birkaç haftadır Netspeed kullanıyorum. Bir sitede 65, Netspeed'de 69 Mbps hız alacağımı söylediler ve 79 Mbps hız geliyor evime yani kablonuz sağlamsa 100 olmasa bile 90 civarına çıkabilirsiniz. Ek olarak söylemem gerekirse kesinlikle Netspeed bakabilirsiniz.
Steam indirme hızları, ping değerleri vs. tamamen sabit gidiyor bende. Tabii bölgenize göre de değişebilir fakat kesinlikle öneriyorum.

Onun dışında Comnet için de bağlatırken araştırmıştım ve güzel yorumlar okumuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı