Comnet Nasıldır?

Yakın bir zaman içerisinde bazı web sitelerine erişimin gitmesi, veri merkezlerinin çökmesi sonucu birden fazla internet servis sağlayıcısında internetinde ping ve kopma sorunu ve müşteri hizmetlerinin kaba yanıtlarıyla mağruz kalan kullanıcıları görmüştüm.

Veri merkezlerinde gerçekten sorun çıkabiliyor çıktığı zaman düzelene kadar beklemek insanı bunaltıyor.

70 liraya İnternet alıyorsun beğenmezsen iptal et demeleri garip değil. Erişimin gittiği WEB siteleri hangileri mesele o aslında?

Tamamdır hocam haberinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.

@alp15eren @Tortue konumlar neresi arkadaşlar?
İstanbul'dan 25ms atabiliyorken, ağrıdan 75 atılabiliyor.

İstanbul için kötü pingler. 28-38 arası VDSL için iyi sayılıyor.
Ben hatlar yoğun değilken VDSL Antalya'dan 43-45 arası atıyorum.
Frankfurt 46-48 arası.

Tamamdır hocam haberinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.
Geçiş işlemim tamamlandı. Online işlemlerden oluşturulan destek kayıtlarına hızlı cevap veriliyor. VDSL kullanıyorum Ping 30 civarı çıkıyor. Ankara'da arkadaş 11 ping alıyor. Ben online oyun oynamadığım için benim için sorun değil. Doğuda 30 ping, batıda daha azdır. Fiber varsa ping zaten minimum olur hiç sorun yaşatmaz diye düşünüyorum ben VDSL kullanıyorum.
Geçmeye karar verirsen ve soruların varsa sorabilirsin.

' CMT227ZPB ' davet kodunu kullanırsan 1 ay sen ve ben ücretsiz kullanabiliyoruz.

Evrakları indirip imzalayıp resmini çekip sisteme yükleyince 2 iş günü içerisinde aktif ediyorlar. Aktif olduktan sonra 1 hafta içerisinde ıslak imzalı evrakları kargo ile alıcı ödemeli olarak firmaya göndermeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Hocam nerede ikamet ediyorsunuz peki?

Hocam nerede ikamet ediyorsunuz peki?
Araştırdım ikametin önemi yok VDSL'de ping ortalama bu düzeyde sadece Ankara ve İstanbul'daysan düşük olabilir. Fiber varsa zaten nerede olursan ol sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…