Comnet Nasıldır?

Yakın bir zaman içerisinde bazı web sitelerine erişimin gitmesi, veri merkezlerinin çökmesi sonucu birden fazla internet servis sağlayıcısında internetinde ping ve kopma sorunu ve müşteri hizmetlerinin kaba yanıtlarıyla mağruz kalan kullanıcıları görmüştüm.
1654196684484.png

Veri merkezlerinde gerçekten sorun çıkabiliyor çıktığı zaman düzelene kadar beklemek insanı bunaltıyor.

Yakın bir zaman içerisinde bazı web sitelerine erişimin gitmesi, veri merkezlerinin çökmesi sonucu birden fazla internet servis sağlayıcısında internetinde ping ve kopma sorunu ve müşteri hizmetlerinin kaba yanıtlarıyla mağruz kalan kullanıcıları görmüştüm.
Eki Görüntüle 1407322
Veri merkezlerinde gerçekten sorun çıkabiliyor çıktığı zaman düzelene kadar beklemek insanı bunaltıyor.
70 liraya İnternet alıyorsun beğenmezsen iptal et demeleri garip değil. Erişimin gittiği WEB siteleri hangileri mesele o aslında?

Müşteri hizmetleri var ama telefonu açan yok. Fiyat garantisi verip sonra 38 TL zam yapan firmaya hiç acımadım hemen evrakları çıkarıp ComNet'e evrakları imzalayıp yükledim. Evrakları üstüne de kargoya verdim. Netspeed kapalı görünüyor, yarın geçiş işlemim yapılır ve sana söylerim. İstersen davet kodu verebilirim, 1 ay ücretsiz hem kod sahibi bende yeni abone olan kullanıyor. Davet kodu da önemli değil, takipte kal detaylı test bilgi verebilirim. Yakında aynı fiyatlara çıkar ama çat diye 38 lira zam yapan firmada duracağıma üstüne de 12 TL koyar 100 Mbps veren firmaya geçerim.
Tamamdır hocam haberinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.

Tamamdır hocam haberinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.
Geçiş işlemim tamamlandı. Online işlemlerden oluşturulan destek kayıtlarına hızlı cevap veriliyor. VDSL kullanıyorum Ping 30 civarı çıkıyor. Ankara'da arkadaş 11 ping alıyor. Ben online oyun oynamadığım için benim için sorun değil. Doğuda 30 ping, batıda daha azdır. Fiber varsa ping zaten minimum olur hiç sorun yaşatmaz diye düşünüyorum ben VDSL kullanıyorum.
Geçmeye karar verirsen ve soruların varsa sorabilirsin.

' CMT227ZPB ' davet kodunu kullanırsan 1 ay sen ve ben ücretsiz kullanabiliyoruz.
cccc.png

Evrakları indirip imzalayıp resmini çekip sisteme yükleyince 2 iş günü içerisinde aktif ediyorlar. Aktif olduktan sonra 1 hafta içerisinde ıslak imzalı evrakları kargo ile alıcı ödemeli olarak firmaya göndermeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Geçiş işlemim tamamlandı. Online işlemlerden oluşturulan destek kayıtlarına hızlı cevap veriliyor. VDSL kullanıyorum Ping 30 civarı çıkıyor. Ankara'da arkadaş 11 ping alıyor. Ben online oyun oynamadığım için benim için sorun değil. Doğuda 30 ping, batıda daha azdır. Fiber varsa ping zaten minimum olur hiç sorun yaşatmaz diye düşünüyorum ben VDSL kullanıyorum.
Geçmeye karar verirsen ve soruların varsa sorabilirsin.

' CMT227ZPB ' davet kodunu kullanırsan 1 ay sen ve ben ücretsiz kullanabiliyoruz.
Eki Görüntüle 1407657
Evrakları indirip imzalayıp resmini çekip sisteme yükleyince 2 iş günü içerisinde aktif ediyorlar. Aktif olduktan sonra 1 hafta içerisinde ıslak imzalı evrakları kargo ile alıcı ödemeli olarak firmaya göndermeniz gerekiyor.
Hocam nerede ikamet ediyorsunuz peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı