Comnet Nasıldır?

Comnet'te kullanacağın zamanın parasını peşin olarak ödüyorsun ve iptal durumunda para firmada kalıyor. Örnek, 1 yıl kullanacağım dedin 12xaylık tutar, peşin olarak veriyorsun.5.ayda ben memnun değilim çıkmak istiyorum dediğinde para Comnet'te kalıyor.

Hizmet olarak TurkNet'e bir alternatif olması açısından iyi, umarım daha da geliştirirler kendilerini, ne kadar rakip firma olursa o kadar kullanıcıya faydası olur.

Comnet'te kullanacağın zamanın parasını peşin olarak ödüyorsun ve iptal durumunda para firmada kalıyor. Örnek, 1 yıl kullanacağım dedin 12xaylık tutar, peşin olarak veriyorsun.5.ayda ben memnun değilim çıkmak istiyorum dediğinde para Comnet'te kalıyor.

Hizmet olarak TurkNet'e bir alternatif olması açısından iyi, umarım daha da geliştirirler kendilerini, ne kadar rakip firma olursa o kadar kullanıcıya faydası olur.
Yanlış bilgilendirme yapıyorsun, istersen 1 aylıkta ödeyebilirsin. Kimse zorla 12 aylık ödetmiyor. Ben 1 aylık ödedim.

Yanlış bilgilendirme yapıyorsun, istersen 1 aylıkta ödeyebilirsin. Kimse zorla 12 aylık ödetmiyor. Ben 1 aylık ödedim.

Sanki sen yanlış anlıyorsun :)

"Örnek 1 yıl kullanacağım dedin" olarak başlıyor cümle. İstersen 1 aylık kullanırsın 1 aylık ödersin, istersen 5 aylık kullanacağım dersin 5 aylık ödersin. Tek tek bunları yazıp boş kalabalığa gerek yok da, işte insan çeşidimiz fazla sende haklısın.

Sanki sen yanlış anlıyorsun :)

"Örnek 1 yıl kullanacağım dedin" olarak başlıyor cümle. İstersen 1 aylık kullanırsın 1 aylık ödersin, istersen 5 aylık kullanacağım dersin 5 aylık ödersin. Tek tek bunları yazıp boş kalabalığa gerek yok da, işte insan çeşidimiz fazla sende haklısın.
Bu laf kalabalığı değil, cümle eksiği. Kendini süper zeka zanneden bu arkadaşı beğenin buruk hayatına renk gelsin övün bu garibi. Senin
Bu cümleden anlaşıldığı gibi süper zeka şair burada telepati ile anlatmaya gerek duymadığı yerleri anlatıyor herhalde çünkü yazısında başka alternatif yokmuş diye uzun uzun yazmışsın burada kafa açma ilerle çeşit çeşit arkadaş.

Bu laf kalabalığı değil, cümle eksiği. Kendini süper zeka zanneden bu arkadaşı beğenin buruk hayatına renk gelsin övün bu garibi. Senin

Bu cümleden anlaşıldığı gibi süper zeka şair burada telepati ile anlatmaya gerek duymadığı yerleri anlatıyor herhalde çünkü yazısında başka alternatif yokmuş diye uzun uzun yazmışsın burada kafa açma ilerle çeşit çeşit arkadaş.
Mesajını ilgili yerlere raporladım, bilgin olsun.

Millenicom GIBIRNet Türk Telekom TurkNet Superonline candır.
WhatsApp Image 2022-05-30 at 20.14.59.jpeg

Mesajını ilgili yerlere raporladım, bilgin olsun.
Sen çeşit çeşit hakaret ediyorsun, bende sana süper zeka diyorum raporladım diyorsun. Ben bir şey raporlamadım çünkü burada raporlanacak bir şey yok, kimse kimseye küfür etmedi boş argo konuştu onu da ben umursamam. Asıl mesele yanlış anlatıyorsun, yanlış bilgilendirme yapıyorsun, yanlış anlaşılıyor, ya tam konuş yada konuşma burası bilgi sitesi. Sen çok farklı bir hayal aleminde yaşıyorsun.

Geçiş işlemim tamamlandı. Online işlemlerden oluşturulan destek kayıtlarına hızlı cevap veriliyor. VDSL kullanıyorum ping 30 civarı çıkıyor. Ankara'da arkadaş 11 ping alıyor. Ben Online oyun oynamadığım için benim için sorun değil. Doğuda 30 ping, batıda daha azdır. Fiber varsa ping zaten minimum olur hiç sorun yaşatmaz diye düşünüyorum ben VDSL kullanıyorum.
Geçmeye karar verirsen ve soruların varsa sorabilirsin.

' CMT227ZPB ' davet kodunu kullanırsan 1 ay sen ve ben ücretsiz kullanabiliyoruz.
Eki Görüntüle 1407657
Evrakları indirip imzalayıp resmini çekip sisteme yükleyince 2 iş günü içerisinde aktif ediyorlar. Aktif olduktan sonra 1 hafta içerisinde ıslak imzalı evrakları kargo ile alıcı ödemeli olarak firmaya göndermeniz gerekiyor.

Bu pingi istersen düşürebilirsin o ms cok fazla.

Uzun zamandır Turk.net kullanıyordum. COMNET'e geçiş yaptım. Zaten TT alt yapısı kullandığım için fark olacağını sanmıyorum.

İsteyene COMNET'ten +45 gün ücretsiz internet davet kodu. Hem siz hem de ben 45 gün ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet Kodu: CMT642TZE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı