Comnet Nasıldır?

Comnet'te kullanacağın zamanın parasını peşin olarak ödüyorsun ve iptal durumunda para firmada kalıyor. Örnek, 1 yıl kullanacağım dedin 12xaylık tutar, peşin olarak veriyorsun.5.ayda ben memnun değilim çıkmak istiyorum dediğinde para Comnet'te kalıyor.

Hizmet olarak TurkNet'e bir alternatif olması açısından iyi, umarım daha da geliştirirler kendilerini, ne kadar rakip firma olursa o kadar kullanıcıya faydası olur.

Yanlış bilgilendirme yapıyorsun, istersen 1 aylıkta ödeyebilirsin. Kimse zorla 12 aylık ödetmiyor. Ben 1 aylık ödedim.

Yanlış bilgilendirme yapıyorsun, istersen 1 aylıkta ödeyebilirsin. Kimse zorla 12 aylık ödetmiyor. Ben 1 aylık ödedim.

Sanki sen yanlış anlıyorsun

"Örnek 1 yıl kullanacağım dedin" olarak başlıyor cümle. İstersen 1 aylık kullanırsın 1 aylık ödersin, istersen 5 aylık kullanacağım dersin 5 aylık ödersin. Tek tek bunları yazıp boş kalabalığa gerek yok da, işte insan çeşidimiz fazla sende haklısın.

Bu laf kalabalığı değil, cümle eksiği. Kendini süper zeka zanneden bu arkadaşı beğenin buruk hayatına renk gelsin övün bu garibi. Senin
Bu cümleden anlaşıldığı gibi süper zeka şair burada telepati ile anlatmaya gerek duymadığı yerleri anlatıyor herhalde çünkü yazısında başka alternatif yokmuş diye uzun uzun yazmışsın burada kafa açma ilerle çeşit çeşit arkadaş.

Mesajını ilgili yerlere raporladım, bilgin olsun.

Mesajını ilgili yerlere raporladım, bilgin olsun.
Sen çeşit çeşit hakaret ediyorsun, bende sana süper zeka diyorum raporladım diyorsun. Ben bir şey raporlamadım çünkü burada raporlanacak bir şey yok, kimse kimseye küfür etmedi boş argo konuştu onu da ben umursamam. Asıl mesele yanlış anlatıyorsun, yanlış bilgilendirme yapıyorsun, yanlış anlaşılıyor, ya tam konuş yada konuşma burası bilgi sitesi. Sen çok farklı bir hayal aleminde yaşıyorsun.

Bu pingi istersen düşürebilirsin o ms cok fazla.

Uzun zamandır Turk.net kullanıyordum. COMNET'e geçiş yaptım. Zaten TT alt yapısı kullandığım için fark olacağını sanmıyorum.

İsteyene COMNET'ten +45 gün ücretsiz internet davet kodu. Hem siz hem de ben 45 gün ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet Kodu: CMT642TZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…