Comnet nasıldır?

Çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla eğer 1 ay deneyip pingde sıkıntı yoksa internette problem yoksa 12 ay taahhüt ve hiç müşteri temsilcisi ile işimiz olmayacak :D
Yani öyle gibi. Ama durumlara bağlı gerçektende. Mesela ben Netpseed kullanıyordum aynı yerde 2 yıldır ama son 2-3 aydır pingim 30-35'den 50-55'lere çıktı. Bu sorun netspeed'den kaynaklanmıyor. Bölgem de Türk Telekom altyapı ile bir şeyler yapmaya başladı ve bu hale geldi internetim. Yani Türk Telekom bir şey yapar ve internetiniz leş olursa yine pişman olma durumu var göze alın bunları. Bence en az 2 ay deneyin. Stabil şekilde çalışırsa alın. Ve evet müşteri hizmeti yokmuş gibi düşüneceksin :D

Yani öyle gibi. Ama durumlara bağlı gerçektende. Mesela ben Netpseed kullanıyordum aynı yerde 2 yıldır ama son 2-3 aydır pingim 30-35'den 50-55'lere çıktı. Bu sorun netspeed'den kaynaklanmıyor. Bölgem de Türk Telekom altyapı ile bir şeyler yapmaya başladı ve bu hale geldi internetim. Yani Türk Telekom bir şey yapar ve internetiniz leş olursa yine pişman olma durumu var göze alın bunları. Bence en az 2 ay deneyin. Stabil şekilde çalışırsa alın. Ve evet müşteri hizmeti yokmuş gibi düşüneceksin :D
tamamdır dikkate alacağım çok sağolun

Comnet kullanıyorum 1.5 yıldır herhangi bir kesinti bazlı sorun yaşamadım alt yapın fiber ise zaten bir sorun yaşamıyorsunuz. VDSL bir alt yapınız var ise sorunlarınız da nasıl çözüm üreteceklerini bilemiyorum. Ancak şuanda bile 1.5 yıldır ilk defa bir sorun yaşadım onunla ilgilenip arayıp son durum hakkında işlemin çözülüp çözülmediği sorup ( teknik ekipten çözüldü diye dönüş almış olmalarına rağmen ) arayarak iletişime geçiyorlar. Bir sorunum yok benim gayet memnunum. Müşteri hizmetleri ile benim işim olmuyor destek talebi açıyorum. Ki müşteri hizmetlerini arama işi eskide kaldı arkadaşlar karşınızdaki kişiyi arayarak şikayet iletmeniz bir durum değiştirmiyor. Destek talebi artık işler bu şekilde yürümeye başladı. Telefon bu yüzden beni hiç ihtiyaç duyduğum bir durum olmadı. Firmada 2 adet hizmetim mevcut VDSL ve Fiber olarak. İki hizmette 1 seneyi aşkın aynı firma üzerinde.

Comnet kullanıyorum 1.5 yıldır herhangi bir kesinti bazlı sorun yaşamadım alt yapın fiber ise zaten bir sorun yaşamıyorsunuz. VDSL bir alt yapınız var ise sorunlarınız da nasıl çözüm üreteceklerini bilemiyorum. Ancak şuanda bile 1.5 yıldır ilk defa bir sorun yaşadım onunla ilgilenip arayıp son durum hakkında işlemin çözülüp çözülmediği sorup ( teknik ekipten çözüldü diye dönüş almış olmalarına rağmen ) arayarak iletişime geçiyorlar. Bir sorunum yok benim gayet memnunum. Müşteri hizmetleri ile benim işim olmuyor destek talebi açıyorum. Ki müşteri hizmetlerini arama işi eskide kaldı arkadaşlar karşınızdaki kişiyi arayarak şikayet iletmeniz bir durum değiştirmiyor. Destek talebi artık işler bu şekilde yürümeye başladı. Telefon bu yüzden beni hiç ihtiyaç duyduğum bir durum olmadı. Firmada 2 adet hizmetim mevcut VDSL ve Fiber olarak. İki hizmette 1 seneyi aşkın aynı firma üzeride.
Bilgi için çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı