Comnet nasıldır?

Squzy1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dairemde TT fiber altyapısı var. Şu an Millenicom 100Mbps kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım fakat hızımı artık 1000 Mbps'ye çıkarmak istiyorum.
TT altyapısı kullanarak bu hızı alabileceğim bir tane ISS bulabildim o da Comnet. Comnet kullanan arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim.

1684945136325.png

Comnet kullanıyorum. Müşteri hizmetleri denen kısım yok. Bir arkadaşımın tecrübesi: Hızı düştüğü için müşteri hizmetlerini arıyor. Müşteri hizmetleri bir sürü bekletip yüzüne kapatıyor. Arkadaşım sinirlenip tekrar arıyor ve sinirli bir şekilde şikayet edeceğini söylüyor. Comnet de parasını iade ediyor, interneti kesiyor ve üyeliğini iptal ediyor. Son derece rezil bir hizmeti var.

Kendim de kullanıyorum. Stabil çalışıyor. Müşteri hizmetleriyle fazla muhattap olmadım. Siz de muhattap olmayacaksanız alınır. Baska bir konuda 1 ay deneyip daha sonra yıllık paket alan bir kullanıcı olmuştu.

Merhaba, dairemde TT fiber altyapısı var. Şu an Millenicom 100Mbps kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım fakat hızımı artık 1000 Mbps'ye çıkarmak istiyorum.
TT altyapısı kullanarak bu hızı alabileceğim bir tane ISS bulabildim o da Comnet. Comnet kullanan arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 1791688

Eğer alt yapınız fiber ise önerilebilir. TTNET'inde 1000mbit paketlerine bakın derim uzun vadede indirimleri olabilir. Comnet MH kısmında zayıf bunu forumda da dile getiriyorlar. Fakat fiber alt yapılarda network kesintileri haricinde MH ile pek işiniz olmuyor alt yapı sağlam diye. 1 ay deneyip devamında yukarıdaki arkadaş gibi 1 yıl alabilirsiniz.

Comnet kullanıyorum. Müşteri hizmetleri denen kısım yok. Bir arkadaşımın tecrübesi: Hızı düştüğü için müşteri hizmetlerini arıyor. Müşteri hizmetleri bir sürü bekletip yüzüne kapatıyor. Arkadaşım sinirlenip tekrar arıyor ve sinirli bir şekilde şikayet edeceğini söylüyor.comnet de parasını iade ediyor, interneti kesiyor ve üyeliğini iptal ediyor. Son derece rezil bir hizmeti var.

Kendim de kullanıyorum. Stabil çalışıyor. Müşteri hizmetleriyle fazla muhatap olmadım. Siz de muhatap olmayacaksanız alınır. Baska bir konuda 1 ay deneyip daha sonra yıllık paket alan bir kullanıcı olmuştu.

Benim de çekindiğim nokta burası, altyapım sağlam 1 yıldır hiçbir sorun yaşamıyorum.(1 yıl oldu altyapı çekileli) Ping değerleri oyunlar da nasıl.

Eğer alt yapınız fiber ise önerilebilir. TTNET'inde 1000mbit paketlerine bakın derim uzun vadede indirimleri olabilir. Comnet MH kısmında zayıf bunu forumda da dile getiriyorlar. Fakat fiber alt yapılarda network kesintileri haricinde MH ile pek işiniz olmuyor alt yapı sağlam diye. 1 ay deneyip devamında yukarıdaki arkadaş gibi 1 yıl alabilirsiniz.
TTNET gibi bir soruna asla yaklaşmam, sene olmuş 2023 hâla 2 yıl tahüt şartı koşması hiç hoş değil.

Benim de çekindiğim nokta burası, altyapım sağlam 1 yıldır hiçbir sorun yaşamıyorum.(1 yıl oldu altyapı çekileli) Ping değerleri oyunlar da nasıl.
Ben Ankara'da yaşıyorum İstanbul sunucusu için 9ms. Avrupa sunucusu için ~42ms oluyor. Stabil, ping ile alakalı bir sorunum olmadı. Önceki ISS'ler ile bir fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı